اخبار سایت   | ورود به سایت |  نقشه سایت

به نام قادر متعال

سپاس صاحب قلم و انديشه را که بشر را قدرت تفکر و تعمق عنايت نمود و اين زمينه ساز پيشرفت و تعاليست و موهبتيست از جانب باريتعالی تا خلق راه هدايت و آگاهی بيابند، قلوب خويش تزکيه کرده و به دانسته های خويش عمق بخشيده و صاحب مقام خليفه الله شوند.

بی شک دانشگاه از مهمترین مراکز تولید علم، دانش، معرفت و کانون امید و پیشرفت و تعالیست و پیشرفت و تعالی جامعه به دست اساتید گرانقدر و دانشجویان آگاه و سخت کوشی رقم می خورد که با پشتکار و جدیت زمینه عزت و پیشرفت کشور را فراهم می سازند.

دانشگاه صنعتی اراک در مرحله نوینی از حیات علمی و آموزشی خود قرار دارد که با وفاق ، همدلی و هم اندیشی در راستای دستیابی هر چه بیشتر به توسعه علمی و اعتلای فرهنگی و رسیدن به دانشگاهی پویا و بالنده از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و این مهم زمانی امکان پذیر است که دانشجویان عزیز با بهره گیری از خلاقیت، استعداد و تلاش خویش و همراهی مسئولان و استفاده از رهنمودهای اساتید دلسوز، توانایی ها و امکانات دانشگاهی را برای ارتقاء روز افزون ظرفیت های موجود بکار گیرند.

اینجانب خدمت دانشجویان عزیز عرض می نمایم:

اراده خویش را در جهت پیشرفت و بالندگی در عرصه های علم و معرفت استوار نموده، راسخ و ثابت قدم در جهت فراگیری علم و دانش همت مضاعف خویش را بکار بسته و خود را مجهز به سلاح تقوا و پایداری نموده تا بتوانید در سالیان پس از دانشگاه چرخ های علمی و مدیریتی میهن عزیزمان ایران اسلامی را به نحو مطلوب به پیش ببرید.

از اساتید گرانقدر خواستارم در جهت پیشبرد اهداف کلان علمی کشور، دانشجویان را کمک و راهنمایی کرده و فرزندان میهن عزیزمان را در این راستا یاری رسانید.

بی شک مدیران و کارکنان دلسوز دانشگاه بسترسازان این خیزش عظیم علمی و فرهنگی هستند که انتظار می رود با مهرورزی، عطوفت و تعامل در این راستا گام نهند.

بدیهی است این تلاشهای خالصانه خرسندی خلق و خالق را به همراه خواهد داشت.

با امید توفیقات الهی

وظایف و اختیارات ریاست دانشگاه

• تعيين سياست کلّی و خط مشی اجرايی دانشگاه در قالب سياستهای آموزشی و پژوهشی
  • رهبری فعاليتهای آموزشی و اداری