محاسبات عددی

نام درس: محاسبات عددی

نام مدرس: دکتر هاجر روشن

کتاب درسی:  روش‌های محاسبات عددی، دکتر جواد وحیدی و صابر قاسم‌پور، ویراست دوم، چاپ چهارم، انتشارات علوم رایانه. (برای خرید الکترونیکی این کتاب، اینجا کلیک کنید. )

راه‌های ارتباطی با استاد:

آدرس دفتر کار: دانشگاه صنعتی اراک، ساختمان شهید زین‌الدین، طبقه دوم

تلفن دفتر کار: 08633400713

نرم افزارهای مورد نیاز:

برای حل تمرینات درسی، شما باید آشنایی کافی با نرم‌افزار MATLAB داشته باشید.

1.        برای دانلود نرم‌افزار MATLAB، اینجا کلیک کنید.

2.        برای دانلود فیلم‌های آموزشی نرم‌افزار MATLAB، اینجا کلیک کنید.  با مشاهده این فیلم‌های کوتاه، تقریباً همه‌ آنچه را که از این نرم‌افزار برای این ترم احتیاج دارید فراخواهید گرفت.

توجه: لینک‌های فوق تنها از داخل دانشگاه قابل دسترس هستند.

توجه: دانشجویان محترم، برای دانلود فیلم‌های آموزشی نرم‌افزار MATLAB، از بیرون دانشگاه، اینجا کلیک کنید.

برای مطالعه یک مقاله فارسی و  آشنایی با کاربرد برنامه‌نویسی کامپیوتر با MATLAB  و محاسبات عددی در مدلسازی ریاضی و شبیه‌سازی یک ربات ساده اینجا کلیک کنید.

منابع مفید دیگر:

درس محاسبات عددی، بررسی و طراحی الگوریتم‌ها و پیاده‌سازی آنها توسط کامپیوتر است. لذا اگر در درس برنامه‌نویسی کامپیوتر ضعیف هستید و تسلطی به طراحی و تحلیل الگوریتم‌ها ندارید، پیشنهاد می‌شود که حتماً کتاب زیر را تهیه و مطالعه نمایید.

کتاب «آشنایی با برنامه‌نویسی کامپیوتر و کاربردهایی از آن در محاسبات عددی»، مولف: دکتر داود حسن‌زاده، انتشارات دانشگاه صنعتی اراک، 1399

برای خرید الکترونیکی کتاب «آشنایی با برنامه‌نویسی کامپیوتر و کاربردهایی از آن در محاسبات عددی» اینجا کلیک کنید.

برای دریافت کد همه مثال های این کتاب، اینجا کلیک کنید.

ProgrammingBookCoverUniFormat

جهت آشنایی بیشتر شما دانشجویان با سوالات امتحانی مجموعه ای از سوالات به صورت تمرینات تکمیلی در اختیار شما قرار می‌گیرد که با کلیک کردن بر روی لینک تمرینات تکمیلی، می‌توانید فایل PDF  آن را دانلود کنید.

جدول انتگرال‌ها و فرمول‌های مشتقگیری

سری تیلور