ریاضیات عمومی 2

مدرس: دکتر روشن

دفتر کار: ساختمان شهید زین‌الدین، طبقه‌ی دوم، انتهای راهروی سمت راست

ساعات مراجعه‌ی حضوری دانشجویان به دفترکار اینجانب برای رفع اشکالات درسی:

تذکر: ایمیل مذکور، تنها جهت مطرح نمودن سؤالات علمی می‌باشد و لذا به سایر موارد پاسخی داده نمی‌شود. لطفاً آیین نگارش اداری را رعایت نمایید. برای آشنایی با آیین نگارش اداری، به کانال یا وبلاگ انجمن علمی دانشجویی علوم پایه مراجعه نمایید.

کتاب درسی:

حساب دیفرانسیل و انتگرال (ویرایش هفتم، جلد اول، قسمت دوم و جلد دوم )

مولف: رابرت آدامز – کریستفر اسیکس

ترجمه: فرزین حاجی جمشیدی – هوشمند سردار – علی اسلامی خوزانی – مهرداد آزادی

تذکر: تهیه کتاب فوق برای دانشجویان محترم الزامی است. برای خرید الکترونيکی این کتاب به آدرس ناشر آن، http://www.eshraghi.ir مراجعه نمایید.

برای دریافت PDF این کتاب (به زبان اصلی) از داخل دانشگاه روی لینک‌های Link 1 و Link 2 و از خارج دانشگاه روی لینک‌های Link 1 و Link 2   کلیک کنید.

برنامه‌ی زمانبندی  کلاس‌ها (شما می‌توانید با کلیک کردن بر روی عنوان هر درس، پس از هر جلسه کلاسی، فایل اسلاید آن را دانلود کنید.)

فایل‌ها عنوان درس

فصل ششم

حساب دیفرانسیل و انتگرال‌های برداری فصل هفتم

تکالیف دانشجویان:

1. هر جلسه، مطالب جلسه‌ی قبلی مورد پرسش قرار می‌گیرد. لذا شما باید با آمادگی قبلی در سر کلاس حاضر شوید.(2 نمره)

2. شما باید فایل تمرینات زیر را (که تقریباً هر هفته تکمیل‌تر می‌گردد) دانلود کنید و مطابق جدول زمانبندی زیر آنها را تحویل دهید. خارج از این محدوده‌ی مشخص شده، هیچ یک از تکالیف تحویل گرفته نمی‌شود .(1.5 نمره)

3. به هر دانشجو حداقل یک تمرین رایانه‌ای با استفاده از نرم‌افزار Maple داده می‌شود که موظف است پرینت پاسخ آن را جدا از سایر تمرینهای تحویلی تا موعد مقرر تحویل دهد. (0.5 نمره)

توجه: نمره‌ی در نظر گرفته شده برای این بند، زمانی لحاظ خواهد شد که موارد زیر رعایت شوند:

• پاسخ تمرینات تحویلی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. لذا تحویل‌دادن تمرینات به منزله‌ی کسب نمره‌ی کامل این بند نمی‌باشد.

• مسلماً پاسخ‌های صحیح سوالات، تاحدی شبیه به هم هستند. اما رونویسی دانشجویان از یکدیگر یا از کتاب حل‌تمرین باعث عدم پذیرش پاسخ تمرینات می‌گردد.

• تمرینات تحویلی هر دانشجو با فعالیت کلاسی وی مقایسه می‌شود تا صحت انجام تکالیف توسط خود دانشجو مشخص گردد.

• دانشجو باید خروجیMaple مربوط به حل تمرین خود را به شکل کامل به همراه دستورات (نه فقط جواب آخر) به صورت پرینت تحویل داده و نیز فایل آن را در
    گروه گوگل ریاضی 2 که آدرس آن در زیر آمده است، قرار داده و دستورمربوط به تمرین خود را از طریق گروه به دیگران آموزش دهد.

تمرینات آخرین مهلت تحویل پاسخ تمرینات
بردارها و خط  و صفحه 30 بهمن
جبر خطی 14 اسفند

توابع برداری

توجه: دانشجویان گروه اول تنها به تمرینات فرد و دانشجویان گروه دوم تنها به تمرینات زوج پاسخ دهند.

19 فروردین 96
توابع چند متغیره
آخرین مهلت تحویل تمرین رایانه‌ای شماره 1، دوم اردیبهشت 1396 و آخرین مهلت تحویل تمرین رایانه‌ای شماره 2، نهم خرداد 1396 می باشد. خارج از این محدوده‌ی مشخص شده، هیچ یک از تمرین‌ها پذیرفته نمی‌شود.

1. به منظور احترام به سایر دانشجویان، هر دانشجو باید به موقع سر کلاس درس حاضر شده و تا انتهای آن نیز در کلاس حضور داشته باشد. از ورود دانشجویان پس از شروع درس ممانعت به عمل می‌آید. در کلاس درس تلفن‌همراه خود را خاموش کنید. اگر رفتار شما در روند کلاس اخلال ایجاد کند، آن‌گاه از شما خواسته می‌شود که کلاس را ترک کنید.

2. غيبت بيش از 6 جلسه باعث حذف درس خواهد شد.

3. به منظور انتقال هر چه بهتر دانش و نیز اطلاع‌رسانی هرچه سریع‌تر در مواقع نیاز، یک گروه گوگل با آدرس زیر ایجاد شده است:

General_Mathematics_2

دانشجویان باید در این گروه عضو شده و سؤالات درسی خود را در آن مطرح نمایند تا سایر دانشجویان نیز از وجود آن سؤال مطلع شده و از طرف دیگر، افرادی که پاسخ آنرا می‌دانند، باید جواب مناسب آنرا بنویسند. این روش باعث افزایش سرعت یادگیری و ارتقاء فرهنگ کار گروهی بین دانشجویان می‌گردد. در انتهای ترم، برای دانشجویانی که فعالیت گسترده‌ای در زمینه پاسخگویی به سؤالات سایر دانشجویان در این گروه داشته‌اند، نمره مثبتی متناسب با تلاش آنها در نظر گرفته خواهد شد.

امتحانات:

ميانترم: فصل‌های اول، دوم و سوم (7 نمره)

پایانترم: فصل‌های چهارم، پنجم، ششم و هفتم  (9 نمره)

توجه:

• امتحانات غیرقابل تکرار خواهند بود و تنها دلایل محدودی برای عدم حضور شما در جلسه‌‌های امتحان پذیرفته خواهند شد.
  • به همراه داشتن کارت دانشجویی در همه‌ی امتحانات الزامی می‌باشد.
  • با هرگونه تقلب، شدیداً برخورد و آن دانشجو به کمیته‌ی انضباطی معرفی شده و نمی‌تواند آن درس را پاس کند.

به منظور ارتقاء سطح دانش و آگاهی دانشجویان عزیز، انجمن دانشجویی علوم پایه راه‌اندازی شده است. این انجمن قصد دارد با ایجاد محیطی کاملاً علمی، به دانشجویان یاری رساند. از همه‌ی دانشجویان عزیز تقاضا می‌شود با پیوستن به این انجمن، ضمن یاری رساندن به آن، به کسب تجربه و افزایش دانش خویش کمک کنند. آدرس کانال، ایمیل و وبلاگ انجمن به شرح زیر می‌باشد:

جهت ثبت نام الکترونیکی در انجمن، اینجا کلیک کنید.