معادلات دیفرانسیل

نام درس: معادلات دیفرانسیل

نام مدرس: دکتر هاجر روشن

کتاب درسی: معادلات دیفرانسیل و کاربرد آنها – تألیف دکتر اصغر کرایه‌چیان (برای خرید الکترونيکی این کتاب، اینجا کلیک کنید.)

راه‌های ارتباطی با استاد:

آدرس دفتر کار: دانشگاه صنعتی اراک، ساختمان شهید زین‌الدین، طبقه دوم

تلفن دفتر کار: 08633400713

منابع مفید دیگر:

اگر به دنبال جزوه مناسب و کاملی برای درس معادلات دیفرانسیل هستید، اینجا کلیک کنید.

بدون شک موفقیت در درس معادلات دیفرانسیل، به داشتن اطلاعات خوبی از درس ریاضی عمومی 1 وابسته است. اگر به دنبال جزوه مناسبی برای درس ریاضی عمومی 1 هستید، اینجا کلیک کنید.

آشنایی شما با نرم‌افزار MATLAB به ویژه در ترم‌های اول دانشگاه می‌تواند انگیزه شما را برای یادگیری ریاضیات و کاربردهای آن در علوم مهندسی افزایش دهد.

1.        برای دانلود نرم‌افزار MATLAB، اینجا کلیک کنید.

2.        برای دانلود فیلم‌های آموزشی نرم‌افزار MATLAB، اینجا کلیک کنید.  با مشاهده این فیلم‌های کوتاه، تقریباً همه‌ آنچه را که از این نرم‌افزار برای این ترم احتیاج دارید فراخواهید گرفت.

توجه: لینک‌های فوق تنها از داخل دانشگاه قابل دسترس هستند.

توجه: دانشجویان محترم، برای دانلود فیلم‌های آموزشی نرم‌افزار MATLAB، از بیرون دانشگاه، اینجا کلیک کنید.

برای مطالعه یک مقاله فارسی و  آشنایی با کاربرد عملی مدلسازی ریاضی، برنامه‌نویسی کامپیوتر با  و شبیه‌سازی یک ربات ساده با  نرم‌افزار MATLAB، اینجا کلیک کنید.

اگر در درس برنامه‌نویسی کامپیوتر ضعیف هستید و تسلطی به طراحی و تحلیل الگوریتم‌ها ندارید، پیشنهاد می‌شود که حتماً کتاب زیر را تهیه و مطالعه نمایید.

کتاب «آشنایی با برنامه‌نویسی کامپیوتر و کاربردهایی از آن در محاسبات عددی»، مولف: دکتر داود حسن‌زاده، انتشارات دانشگاه صنعتی اراک، 1399

برای خرید الکترونیکی کتاب «آشنایی با برنامه‌نویسی کامپیوتر و کاربردهایی از آن در محاسبات عددی» اینجا کلیک کنید.

برای دریافت کد همه مثال های این کتاب، اینجا کلیک کنید.

ProgrammingBookCoverUniFormat

جدول انتگرال‌ها و فرمول‌های مشتقگیری