مبانی برنامه نویسی کامپیوتر

نام درس: مبانی برنامه‌نویسی کامپیوتر

نام مدرس: دکتر داود حسن‌زاده للکامی

کتاب درسی: آشنایی با برنامه‌نویسی کامپیوتر و کاربردهایی از آن در محاسبات عددی، مولف: دکتر داود حسن‌زاده، انتشارات دانشگاه صنعتی اراک، 1399

برای خرید الکترونیکی کتاب «آشنایی با برنامه‌نویسی کامپیوتر و کاربردهایی از آن در محاسبات عددی» اینجا کلیک کنید.

برای دریافت کد همه مثال های این کتاب، اینجا کلیک کنید.

ProgrammingBookCoverUniFormat

راه‌های ارتباطی با استاد:

آدرس دفتر کار: دانشگاه صنعتی اراک، ساختمان شهید زین‌الدین، طبقه دوم

تلفن دفتر کار: 08633400711

کانال تلگرامی: @DrLelekaami

نرم افزارهای مورد نیاز:

نرم‌افزاری که از آن برای پیاده‌سازی برنامه‌ها استفاده خواهیم کرد عبارت است از محیط توسعه مجتمع Code::Blocks. برای دانلود این نرم‌افزار، اینجا کلیک کنید.

توجه: برای دانلود آن از FTP دانشگاه، اینجا کلیک کنید. (این لینک تنها از داخل دانشگاه قابل استفاده می‌باشد.)

فایل مرجع دستورات زبان C و ++C را از اینجا دانلود کرده و به نرم‌افزار Code::Blocks اضافه نمایید.

برای دانلود محیط‌ توسعه مجتمع C و ++C برای اندروید، به ترتیب روی سه لینک Link 1  و Link 2 و  Link 3  کلیک کرده و به ترتیب آنها را نصب کنید.

منابع مفید دیگر:

کتاب آموزش برنامه‌نویسی C، مولفان: دایتل و دایتل. این کتاب، کاملترین  و جامع ترین کتاب منتشر شده تا به امروز است که در آن به طور کامل و به همراه مثال ها و تمرینات متعدد به یادگیری زبان برنامه نویسی C پرداخته شده است. برای دانلود این کتاب، اینجا کلیک کنید.

فیلم‌های آموزشی برنامه‌نویسی به زبان C را می‌توانید از اینجا دانلود کنید. (تنها از داخل دانشگاه)

توجه: برای دانلود از خارج دانشگاه، اینجا کلیک کنید.

برای مطالعه یک مقاله فارسی و  آشنایی با کاربرد عملی برنامه‌نویسی کامپیوتر در مدلسازی ریاضی و شبیه‌سازی یک ربات ساده اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده برخی از بازی‌های کامپیوتری نوشته توسط زبان C اینجا، اینجا یا اینجا کلیک کنید.