فرآیند ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی سال تحصیلی1400-1399

دانشجویان گرامی ضمن تبریک پذیرش شما در دانشگاه صنعتی اراک مراحل ثبت نام و شروع به تحصیل در سال تحصیلی 1400-1399 به شرح ذیل حضورتان اعلام می گردد.

با توجه به شرایط خاص کشور و شیوع بیماری کرونا ثبت نام به صورت غیر حضوری و شروع تحصیل نیز به همین روش اجرا خواهد شد که مراحل آن در ادامه می آید.

جهت انجام مراحل ثبت نام الکترونیکی روزهای دوشنبه 99/10/22 و سه شنبه 99/10/23 به سامانه erp با آدرس arakut.ac.ir/stdnew وارد شوید.

قبل از شروع به ثبت نام و ادامه روند، مدارک مورد نیاز را حتما آماده نمایید و از تمامی آن­ها اسکن تهیه نمایید.

پس از آماده سازی مدارک فرمهای لازم را از سایت دانلود و تکمیل نموده و امضا کنید.

پس از آماده نمودن مدارک به قسمت شروع ثبت نام در زیر صفحه مراجعه نمایید.

به سامانه erp با آدرسarakut.ac.ir/stdnew وارد شوید.

نام کاربری و رمز عبورتان کد ملی و شماره شناسنامه شما می باشد.

پس از ورود به سامانه گزینه « مشخصات اصلی» را انتخاب کرده و تمامی فیلد هایی که ستاره دار هستند را کامل و سپس کلید « ثبت» را  انتخاب کنید.

گزینه « اسکن مدارک» را انتخاب نموده و مدارک را در صفحه آپلود کنید.

گزینه «مرحله نهایی» را انتخاب نمایید.

در انتها گزینه « ارسال جهت بررسی» را انتخاب نمایید.

از سامانه خارج شده و پس از تایید اداره آموزش مجددا به سامانه وارد شوید.

نام کاربری و رمز عبور را دریافت نمایید(نام کاربری شما، شماره دانشجویی اختصاص یافته در دانشگاه صنعتی اراکمی باشد و رمز عبورتان کد ملی شما است)

کلیه دانشجویان از صفحه اول سامانه erp وارد گزینه پرداخت­های متفرقه شده و هزینه صدور کارت دانشجویی را واریز نموده تا کارت صادر شود. لازم است پرینت اتمام این قسمت گرفته شود و در قسمت الصاق فایل، سایر موارد بارگزاری شود.

در این مرحله ثبت نام شما کامل شده است و پس از انتخاب واحد توسط گروه مربوط تا تاریخ 99/12/2 به سامانه نیما مراجعه نمایید.

سامانه نیما، سامانه مجازی آموزش تحصیلی شما می باشد که آدرس آن/http://arakut.nimael.com/nima می باشد.

نام کاربری و رمز عبور شما در سامانه نیما به ترتیب شماره دانشجویی و کد ملی شما می باشد

دانشجویان گرامی تا تاریخ 99/10/30 مهلت دارید اصل کلیه مدارک مورد نیاز را برای ثبت و نگهداری در بایگانی اداره آموزش به آدرسی که در انتها آمده است ارسال نمایید.

مدارک مورد نیاز

اسکن از تمام صفحات شناسنامه

اسکن از کارت ملی

اسکن مدرک کارشناسی

اسکن مدرک کاردانی در صورتی که دانشجو کارشناسی ناپیوسته داشته باشد

ضروری است دانشجویان جهت استعلام مدارک تحصیلی به سایت http://estelam.msrt.irمراجعه نمایند و کد پیگیری و پرینت آن را در سامانه بارگذاری نمایند.

پذیرفته شدگانی که به دلائلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی نمی باشند ضروری است فرم شماره 2را پس از تکمیل و امضا ارسال نمایند.

تکمیل فرم شماره3 برای دانشجویانی که در سال تحصیلی  98-99 در مقطع کارشناسی شاغل به تحصیل بوده اند.

حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط با ادامه تحصیل از سازمان مطبوع برای پذیرفته شدگان شاغل به کار

اسکن عکس 3*4

اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه مقطع کارشناسی برای دانشجویانی که از سهمیه رتبه اولی استفاده نموده اند (فرم شماره1).

اصل موافقتنامه کتبی و بدون قید و شرط با ادامه تحصیل از آموزش و پرورش برای فارغ التحصیلان رشته دبیری.

تکمیل و امضا فرم درخواست استفاده از خدمات آموزش رایگان (فرم شماره 4)

اسکن کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان

فرمهایی که دانشجو باید تکمیل و بارگذاری کند

فرم شماره1

فرم شماره 2

فرم شماره3

فرم تعهد آموزش رایگان (فرم شماره 4)

اصل مدارک زیر را به آدرس :

استان  مرکزی، اراک، خیابان دانشگاه، کد پستی 3818141167  اداره آموزش ارسال فرمایید. (لطفا روی پاکت حتما رشته قبولی خود را ذکر کنید)

اصل و تصویر مدرک کارشناسی

اصل ریز نمرات مقطع قبلی

فرم تکمیل شده استعلام مدرک تحصیلی از سایت http://estelam.msrt.ir به همراه کد رهگیری.

تصویر مدرک کاردانی 1 سری (برای دانشجویانی که مدرک کارشناسی ناپیوسته دارند)

کپی از تمام صفحات شناسنامه 1 سری

کپی از پشت و روی کارت ملی 1 سری

کپی کارت پایان خدمت یا معافیت برای دانشجویان آقا

3 قطعه عکس 3*4

اصل فرم های امضا شده ، فرم شماره 1، فرم شماره 2 ، فرم شماره 3 و فرم شماره 4.

اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه مقطع کارشناسی برای دانشجویانی که از سهمیه رتبه اولی استفاده نموده اند.