ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد بدون آزمون1400-1401

دانشجویان گرامی وردی 1400

فرآیند ثبت نام دانشجویان کارشناسی ورودی سال تحصیلی1401-1400

دانشجویان گرامی ضمن تبریک پذیرش شما در دانشگاه صنعتی اراک مراحل ثبت نام و شروع به تحصیل در سال تحصیلی 1401-1400 به شرح ذیل حضورتان اعلام می گردد.

1. زمان ثبت نام روز شنبه 10/7/1400 از ساعت 9 تا 16 و روز یکشنبه 11/7/1400 از ساعت 9 تا 16 می باشد.
  2. کلیه فرمهای لازم را از سایت دانلود و تکمیل و امضا نمایید
  3. از کلیه مدارک تحصیلی و شناسنامه ای خود به همراه فرمهای دانلود شده اسکن تهیه نمایید.
  4. پس از آماده نمودن مدارک و اسکن آنها به قسمت شروع ثبت نام (که در ادامه آمده است) مراجعه نمایید.
  5. به سامانه erp با آدرس  erp.arakut.ac.ir/stdnew  وارد شوید (لطفا به قسمت پذیرش مراجعه شود)
  6. نام کاربری و رمز عبورتان کد ملی و شماره شناسنامه شما می باشد.
  7. پس از ورود به سامانه گزینه « مشخصات اصلی» را انتخاب کرده و تمامی فیلد هایی که ستاره دار هستند را کامل و سپس کلید « ثبت» را انتخاب کنید.
  8. گزینه « اسکن مدارک» را انتخاب نموده و مدارک را در صفحه آپلود کنید.
  9. گزینه «مرحله نهایی» را انتخاب نمایید.
  10. در انتها گزینه « ارسال جهت بررسی» را انتخاب نمایید.
  11. از سامانه خارج شده و پس از تایید کارشناسان ثبت نام مجددا به سامانه وارد شوید.( توجه داشته باشید تایید کارشناسان ممکن است طول بکشد صبور باشید)
  12. نام کاربری و رمز عبور جدید را برای ورود به سامانه آموزشی دریافت نمایید(نام کاربری شما، شماره دانشجویی اختصاص یافته در دانشگاه صنعتی اراک می باشد و رمز عبورتان کد ملی شما است)
  13. کلیه دانشجویان از صفحه اول سامانهerpوارد گزینه پرداخت­های متفرقه شده و هزینه صدور کارت دانشجویی را به میزان یک میلیون ریال معادل یکصد هزار تومان واریز نموده تا کارت صادر شود. لازم است پرینت اتمام این قسمت گرفته شود و در قسمت الصاق فایل، در قسمت «سایر موارد» بارگزاری شود.
  14. در این مرحله ثبت نام شما کامل شده است و می توانید انتخاب واحد و برنامه درسی ترم اول  سال تحصیلی1400  خود را مشاهده نمایید.
  15. کلاسها به صورت مجازی و در سامانه نیما برگزار می گردد.
  16. سامانه نیما، سامانه مجازی آموزش تحصیلی شما می باشد که آدرس آن/http://arakut.nimael.com/nima می باشد.
  17. نام کاربری و رمز عبور شما در سامانه نیما به ترتیب شماره دانشجویی و کد ملی شما می باشد
  18. دانشجویان گرامی تا تاریخ 30/8/1400 مهلت دارید اصل کلیه مدارک مورد نیاز را برای ثبت و نگهداری در بایگانی اداره آموزش به آدرسی که در ذیل آمده است ارسال نمایید.

آدرس: استان مرکزی – اراک – خیابان دانشگاه – دانشگاه صنعتی اراک – کد پستی

توجه . . . . . . توجه

• پذیرفته شدگان رشته عمران و نقشه برداری مدارک را برای آقای مهندس طالبی دانشکده علوم زمین ارسال نمایند شماره تماس 33400769-086
  • پذیرفته شدگان رشته مکانیک و ساخت و تولید مدارک را برای آقای مهندس رفیعی نیا دانشکده مکانیک ارسال نمایند شماره تماس 33400656-086
  • پذیرفته شدگان رشته برق مدارک را برای خانم مهندس جعفری دانشکده برق ارسال نمایند شماره تماس 33400619-086
  • پذیرفته شدگان رشته معدن مدارک را برای آقای مهندس درخش دانشکده علوم زمین ارسال نمایند شماره تماس 33400799-086

روی پاکت حتما نام کارشناسی که باید مدارک را دریافت کند بعنوان گیرنده ذکر کنید

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

دانشجویان گرامی برای ثبت نام در دانشگاه صنعتی اراک نیاز به تهیه مدارک ذیل می باشد.

الف : جهت ثبت نام اولیه(اینترنتی)

مدارک مورد نیاز جهت بارگذاری در سامانه آموزشی دانشگاه (ERP)

• اسکن از تمام صفحات شناسنامه
  • اسکن کارت ملی
  • اسکن عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری
  • اسکن از صفحه اول دفترچه بیمه(در صورت دارا بودن)
  • اسکن مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را نشان دهد(مخصوص آقایان)
  • اسکن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی(با توجه به موارد ذیل تهیه گردد)
  1. دانش آموزان دوره نظام قدیم:

- اسکن اصل یا گواهی دیپلم نظام قدیم

- گواهی تحصیلی سه سال ماقبل دیپلم

- اصل کارنامه دیپلم نظام قدیم

1. 2. دانش آموزان نظام سالی واحدی:

- اصل مدرک یا گواهی پیش دانشگاهی(با امضای مدیر مرکز پیش دانشگاهی و بخش و شهرستان محل تحصیل)

- اصل مدرک یا گواهی دیپلم متوسطه (با امضای مدیر دبیرستان و بخش و شهرستان محل تحصیل)

- اصل مدرک یا گواهی سال ماقبل دیپلم(با امضای مدیر دبیرستان و بخش و شهرستان محل تحصیل)

- اصل کارنامه تحصیلی دیپلم(با امضای مدیر دبیرستان و بخش و شهرستان محل تحصیل)

- اصل کارنامه تحصیلی پیش دانشگاهی (با امضای مدیر مرکز پیش دانشگاهی و بخش و شهرستان محل تحصیل)

1. دانش آموزان نظام آموزشی جدید(6-3-3):

- اصل مدرک یا گواهی سال دهم و یازدهم(با امضای مدیر دبیرستان و بخش و شهرستان محل تحصیل)

- اصل کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان(فرم602)(با امضای مدیر دبیرستان و بخش و شهرستان محل تحصیل)

1. دانشجویان اخراجی آموزشی و یا انصرافی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی:

- اصل فرم انصراف از تحصیل

1. دارندگان مدرک معادل کاردانی:

- اصل مدرک و یا گواهی دانش آموختگی در دوره معادل

1. دارندگان مدرک کاردانی دانشگاهها:

- اصل و یا گواهی مدرک کاردانی

1. کارمندان دولت:

- اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی بدون قید و شرط(فرم شماره 12)

8 . ضروری است دانشجویان جهت استعلام مدارک تحصیلی به سایت http://emt.medu.ir مراجعه نمایند و کد پیگیری و پرینت آن را در سامانه بارگذاری نمایند.

1. جهت اخذ معافیت تحصیلی دانشجویان پسر حتما به سایت http://epolice.ir مراجعه نموده و درخواست خود را ثبت کنند
  2. با توجه به طرح غربالگری بیماری کرونا تکمیل فرم پرسشنامه سلامت روان و جسم برای کلیه دانشجویان الزامی بوده و ارائه هر گونه خدمات آموزشی منوط به تکمیل این فرم ها می باشد.

لذا خواهشمند است فرمهای مربوطه را از طریق از https://portal.saorg.ir/mentalhealth دریافت و تکمیل نمایید.

فرمهایی که دانشجو باید از سایت دانشگاه دریافت وتکمیل و بارگذاری کند

ب: جهت ثبت نام قطعی(ارسال مدارک با پست)

توجه . . . . . . توجه

پذیرفته شدگان رشته برق مدارک را برای خانم مهندس جعفری دانشکده برق ارسال نمایند