فرمهای برگزاری دفاع ویژه دانشجویان ارشد1400

((قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک که واحد سمینار را در ترم مهر 1-1400 اخذ کرده اند  ))

بدینوسیله به اطلاع می‌رساند، براساس تصمیم گیری انجام شده زمان دفاع از سمینار در بازه زمانی  9تا11 بهمن  ماه 1400 انجام می گیرد. دانشجویان موظف هستند فایل ورد و پاورپوینت سمینار خود را تا روز سه شنبه  مورخ 05/11/1400  برای مدیر محترم گروه مربوطه، استاد راهنما، استاد داور و ایمیل دانشکده به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال کنند. و درصورت عدم ارسال فرم، مسئولیت بر عهده دانشجو می‌باشد. شایان ذکر است اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه برگزاری، زمان برگزاری و استاد داور مربوطه متعاقبا اعلام خواهد شد.

آموزش دانشکده مهندسی مکانیک

18/10/ 1400