وی افزود: پژوهشگران استان مرکزی با 22 درصد در ارائه مقالات به این همایش ملی مشارکتی فعال داشته‌اند و همچنین 24 درصد از مقالات این همایش در زمینه صنعت آب، 62 درصد با موضوع صنعت برق و 14 درصد مقالات دانشگاهی هستند.

رئیس کمیته علمی همایش ملی اطلاعات مکانی با اشاره به هدف اصلی این همایش گفت: هدف اصلی کنفرانس کاربرد «GIS» در صنعت آب و برق استان است و همچنین این کنفرانس فرصتی است برای محققان و دانش پژوهان، تا با تبادل اطلاعات با یکدیگر گامی مفید و موثر در راه اعتلای صنعت آب و برق کشور بردارند.

دکترنجفی خاطرنشان کرد: 110 مقاله پذیرفته شده در این همایش ملی به صورت شفاهی و بقیه به صورت چاپی ارائه می‌شوند که 60 مقاله راه یافته به این همایش ملی به شکل پوستر و 40 مقاله به صورت شفاهی ارائه می‌شوند.

وی با اشاره به محورهای اصلی این همایش گفت: محورهای اصلی کنفرانس شامل بسترهای ICT در استقرار GIS، زیرساخت داده‌های مکانی SDI، کاربردی سازی سنجش از راه دور RS و کاداستر، نقش GIS در مدیریت مخاطرات محیطی و مدیریت سبز، کاربردی سازی سیستم اطلاعات مکانی (GIS) در فرآیندها در صنعت برق،کاربردی سازی سیستم اطلاعات مکانی (GIS) در فرآیندها در صنعت آب و اثرات اقتصادی بکارگیری GIS و نقش آن در اقتصاد مقاومتی است.

رئیس کمیته علمی همایش ملی اطلاعات مکانی تصریح کرد: برپایی کارگاه، برگزاری نمایشگاه مقالات، رونمایی از دو طرح ملی و رونمایی از جایزه دکتر «عباس سحاب» بنیانگذار کارتوگرافی ایران از دیگر برنامه‌های تدارک شده برای این همایش ملی در اراک است.

دکترنجفی با اشاره به دیگر برنامه‌های درنظر گرفته شده برای این همایش گفت: هزار متخصص در این همایش ملی حضور دارند و 40 کارگاه مورد داوری قرار می‌گیرد که هفت کارگاه تخصصی به صورت جنبی در این همایش برگزار می شود که دو عنوان آن بین المللی است.

وی در پایان گفت: در این همایش کارگاه عملیاتی برای  استفاده از «GIS» در حوزه زلزله از طرف محققان کرمانشاه دایر می‌شود.