اداره روابط عمومی : محسن سعیدی

• دريافت گزارش فعاليتها، طرحها وبرنامه های بخشهای مختلف دانشگاه
  • جمع آوری هرگونه اخبار واطلاعات مورد نياز
  • حضور در برخی جلسات داخلی دانشگاه و همچنين برخی جلسات خارج از دانشگاه
  • تهيه و تدوين خبر، بيانيه ، اطلاعيه ، آگهی وپيامهای دستگاه وترتيب نشر و انعکاس آن در رسانه های گروهی
  • ارتباط با جرايد و رسانه های گروهی
  • برقراری ارتباط با ساير سازمانهای دولتی وغيردولتی درزمان مناسب با کيفيت مناسب
  • بررسی مطالب مطروحه در رسانه های گروهی دررابطه با فعاليتهای مستقيم وغيرمستقيم به منظور اطلاع، انعکاس وپاسخگويی درصورت لزوم
  • مشارکت وبرنامه ريزی جهت برگزاری همايشها، نمايشگاهها وميهمانيهای رسمی
  • انجام ساير امورمربوط، که برحسب ضرورت ازطريق رئيس و معاونين دانشگاه جهت اقدام ابلاغ می گردد

روبط علمی و امور بین الملل

اداره روابط علمی و امور بین الملل: دکتر نیما همتا

سمعی و بصری

کارشناس روابط عمومی: علیرضا صمصامی

• مستند سازی از تمامی فعالیت های دانشگاه
  • ايجاد آرشيو سمعی و بصری
  • مدیریت سالن های همایش و جلسات
  • هماهنگی و همکاری در اجرای برنامه های مختلف مذهبی، علمی و فرهنگی

سالن های جلسات و همایش

سالن همایش پروین اعتصامی

این سالن با در اختیار داشتن فضایی مناسب به منظور برگزاری سمینارها و کنگره‌ها و با برخورداری از امکانات منحصر به فرد، همراه با کادری مجرب و با سابقه در امور برگزاری کنگره‌ها و سمینارهای فرهنگی هنری و اجتماعی، از مناسب‌ترین مکان‌ها در کلان شهر اراک می‌باشد.

سالن همایش پروین اعتصامی با زیربنای 300 متر مربع با ظرفیت 250 صندلی مجهز به سیستم‌های صوتی - تصویری و نورپردازی کامل و پیشرفته، ویدئو پروژکتور، 3 دوربین مدار بسته جهت فیلمبرداری، پرده نمایش سینمایی و اینترنت می باشد. فضای 1000 متری خارج از سالن و حیاط مرکزی دانشگاه برای برگزار‌کنندگان همایش‌ها این امکان را فراهم می‌آورد تا از آن برای برپایی غرفه‌های مختلف نمایشگاهی استفاده کنند. هچنین امكان برقراری شبكه رايانه‌ای و استفاده از شبكه اينترنت بدون سيم در كل فضای سالن ميسر است. سالن همایش پروین اعتصامی با دارا بودن صحنه‌ای مناسب امكان کاربریهای مختلف را فراهم می‌سازد. اجرای موسيقی‌های زنده و هرگونه كار نمايشی از آن جمله است. عرض و طول سالن به گونه‌ای است كه از هر نقطه ارتباط نزديكی با سن وجود دارد. 2 در بزرگ متصل به سالن امكان ورود و خروج افراد را فراهم آورده است.

سالن1

سالن همایش ملا احمد نراقی

این سالن با امکانات صوتی و تصویری باظرفیت 100نفر برای برگزاری جلسات و کلاس‌های آموزشی و مکانی مناسب برای برگزاری جلسات کارگروهی و کارگاه‌های آموزشی همراه با امکانات صوتی، ویدئو پروژکتور، رایانه، پرده نمایش و اینترنت می‌باشد.

سالن2

سالن همایش قائم مقام

اين سالن با طراحی ویژه جهت برگزاری نشست‌های عمومی و تخصصی مناسب است. ظرفیت سالن 80 نفر می باشد و قابلیت دسترسی به شبکه اینترنت بدون سیم و سیستم ویدیو پروژکتور همراه با امکانات صوتی، پرده نمایش و... را دارد.

سالن3