دکتر حمیدرضا رضایی آشتیانی، رئیس دانشگاه به همراه معاون آموزشی و پژوهشی و مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه شنبه مورخ ۳۱خرداد۱۳۹۹ با مهندس جمشید غلامی مدیرعامل جدید کارخانه هپکو در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و جهش تولید دیدار و گفت و گو کردند.

دیدار ریاست از هپکو31-3-99 (5).jpg

در این نشست، مهندس غلامی مدیرعامل هپکو ضمن خیرمقدم، به ارائه گزارش وضعیت کارخانه پرداخت و تاکید نمودند؛ کارخانه هپکو آمادگی خود را برای همکاری همه جانبه با دانشگاه صنعتی اراک اعلام می دارد و ابراز امیدواری کرد با بهره مندی از دانش و توانمندی های اعضای هیأت علمی و پژوهشگران دانشگاه صنعتی، گام های موثری در جهت گسترش همکاری های مشترک برداشته شود.

در ادامه دکتر رضایی آشتیانی ضمن تبریک و ابراز خرسندی از انتصاب مهندس غلامی به عنوان مدیرعامل کارخانه هپکو اظهار امیدواری کرد با حضور ایشان شاهد رونق و جهش تولید در محصولات کارخانه هپکو باشیم.
ایشان تاکید کرد دانشگاه صنعتی بنا بر رسالت خود و با برخورداری از ظرفیت های علمی اساتید و دانشجویان آمادگی برای ارایه راهکار و حل مسایل پیش رو آن شرکت را دارد.
در پایان این دیدار هر دو طرف بر تشکیل کارگروه مشترک، ایجاد یک دفتر مشترک همکاری در محل کارخانه هپکو و امضاء تفاهم نامه در خصوص همکاری های فی مابین توافق کردند.