در پی بازدید جناب آصفری نماینده منتخب مجلس یازدهم از دانشگاه صنعتی اراک، نشست هم اندیشی و هم افزایی با محوریت نقش دانشگاه صنعتی در توسعه استان و کشور همچنین چگونگی تجلی اقتصاد دانش بنیان در تحقق بیانات مقام معظم رهبری (مدظله) در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه با حضور هیات رئیسه، روسای دانشکده ها و مدیران دانشگاهی روز شنبه 7تیرماه 1399 برگزار شد.

در این نشست دکتر آشتیانی ریاست دانشگاه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر و خدمات شایان شهید بهشتی وهمچنین 26 تن از همراهان شهید ایشان که ردای نمایندگی مجلس را در تن داشتند، ثمره آن رشادتها را پیشرفتهای امروز برشمردند.
ایشان با اشاره به جایگاه استان مرکزی بعنوان چهارمین قطب صنعت کشور و پنجمین قطب معادن همچنین به نقش دانشگاه صنعتی اراک و وزن دانشگاه در تکمیل زنجیره ارزش استان اشاره نمودند.
نشست هم اندیشی و هم افزایی با نماینده مجلس یازدهم.

دکتر آشتیانی ریاست دانشگاه؛ با بیان این موضوع که دانشگاه صنعتی توانسته است دستاوردها شایانی در حوزه های مختلف داشته باشد اما همواره بر مسئولیت اجتماعی خود در استان تاکید داشته و بیشتر پروژه های خود را در راستای حل معضلات صنایع و سازمانها بنا نهاده است که در همین راستا در سال گذشته اعضای هیات علمی دانشگاه توانستند عناوین پژوهشی برتر و طرح صنعتی برتر متجلی کننده شعار سال رونق تولید را به خود اختصاص دهند.
در ادامه دکتر جودکی سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه با ارایه گزارش و مستندات، به دستاوردها و اقدامات صورت پذیرفته در دانشگاه اشاره نمودند و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی صادر شده از سوی مقام معظم رهبری را در سایه توجه بیشتر نمایندگان استان به مقوله #اقتصاد_دانش_بنیان قابل دست یابی دانستند.

در ادامه دیگر مدیران به ارایه دستاوردهای حوزه های خود اشاره کردند و با مقایسه اقدامات انجام شده در شرایط انقباض بودجه ای همچنین مقایسه با سالیان گذشته، این دستاوردها را نتیجه تلاش های شبانه روزی حوزه های عملکردی دانشگاه دانستند.

آصفری نماینده منتخب مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس یازدهم با تاکید بر نقش برجسته دانشگاه صنعتی اراک در تجلی #اقتصاد_دانش_بنیان اشاره نمودند؛ باید دانشگاه صنعتی اراک محل رجوع صنایع و سازمانهای استان در حل معضلات و مسایل استان باشد.

وی با اشاره به فرمایشات رهبری اضافه نمودند؛ اگر منویات مقام معظم بعنوان دستورالعمل از سوی مدیران و تصمیم سازان کشوری مورد توجه قرار گیرد، خیلی از مصائب و مشکلات کشور حل خواهد شد.
آصفری با اشاره به سبقه کاری خود در دو بخش فرماندار اراک و نمایندگی مردم در مجلس نهم یادآوری نمودند که در هر دوره از تصدی مسئولیت برای شکل گیری دانشگاه صنعتی اراک و اختصاص ردیف بودجه، وزیر علوم را مورد پرسش قرار داده که امروز شاهد این دانشگاه هستیم.
ایشان نبود ساختار بهره برداری از ظرفیت های دانشگاه ها در استان و کشور همچنین کمرنگ بودن آنها در نقشه آمایش سرزمین را از بارزترین معضلات کلان استان و کشور دانست که تاکنون بخاطر همین عدم توجه لطمات زیادی را متوجه کشور نموده است.
آصفری نماینده مجلس یازدهم در نشست هم اندیشی دانشگاه صنعتی اراک بر لزوم توجه به تربیت نیروهای متخصص تاکید نمودنده و بیان نمودند که نبود برنامه مدون آمایشی، بزرگترین آسیب وارده به دانشگاه و کشور را موجب می شود.

ایشان اشاره نمودند؛ داشتن نقشه راه و شناسایی نیاز کشور همچنین برنامه ریزی در تربیت نیروها متخصص بسیار می تواند گره گشای مشکلات بیکاری و کارآفرینی در جامعه باشد.

وی با اشاره به وجود دستگاه های موازی و تاسیس دانشگاه های غیر ضروری سبب شده تا الویت هایی چون دانشگاه صنعتی اراک لطمه دیده و دولت توان لازم را برای حمایت از این دانشگاه ها را در برنامه خود کمرنگ دیده است که باید اصلاح گردد.
آصفری با اشاره به نبود ردیف اختصاص بودجه درست و منطبق با نیاز واقعی استان و کشور همچنین تنوع طلبی و تمامیت خواهی برخی استانها سبب شده است که بسیاری از استانهای کم برخوردار از ردیف بودجه مناسب محروم بمانند.
ایشان در پایان اشاره نمود مهمترین مسئله کشور ما و تنها راه نجات کشور در این زمان توجه به اقتصاد دانش بنیان است.
وی از اساتید دانشگاه جهت مشارکت در 16 کارگروه متشکله توسط دفتر ایشان دعوت نمود.