ثبت نخستین شرکت دانش بنیان در دانشگاه صنعتی اراک.
شرکت سگال پژوهان زمین به عنوان اولین شرکت دانش بنیان دانشگاه صنعتی اراک توسط گروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری به ثبت رسید. این شرکت در سال ۱۳۹۵ در قالب یک مرکز رشد دانشگاهی با حمایت دانشگاه صنعتی اراک و پارک علم و فناوری استان مرکزی به عنوان اولین مرکز رشد در دانشگاه صنعتی اراک تاسیس شد و در حال حاضر در زمینه مشاوره،‌ساخت و تولید تجهیزات و انواع فناوری ها و اجرای طرح های مرتبط به حوزه های علوم زمین، معدن، نفت و گاز و صنایع وابسته، محیط زیست و منابع طبیعی، آب و صنایع وابسته و راه و شهرسازی فعالیت می کند.

این دستاورد را به خانواده دانشگاه صنعتی اراک خصوصا جناب آقایان دکتر مصطفی یوسفی راد و جناب دکتر عبدالمطلب حاجتی عرض تبریک داشته و برای این پیشتازان عرصه علم و تحقیق از درگاه یگانه سبب ساز سبب آفرین توفقیق روز افزون مسئلت داریم.

دستاوردها و افتخارات شرکت سگال پژوهان زمین

اهم فعالیت ها و افتخارات این شرکت به شرح زیر می باشد.
۱-طراحی، ساخت و ثبت اختراع دستگاه پیمایش صحرایی زمین شناسی دیجیتال
۲- اجرای طرح های مرتبط به حوزه های علوم زمین، معدن، نفت و گاز و صنایع وابسته، محیط زیست و منابع طبیعی، آب و صنایع وابسته و راه و شهرسازی
۳-اخذ مجوز شرکت دانش بنیان از معاونت علمی ریاست جمهوری در سال ۱۳۹۹
۴-دارای مجوز مرکز پژوهش های صنعتی از سازمان صمت استان در سال ۱۳۹۷