جناب آقای دکتر رحیمی شعرباف معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور در روز جمعه 30 آبان از دانشگاه صنعتی اراک بازدید نمودند. در این بازدید که در  چهار ساعت انجام شد معاون محترم وزیر با زیرساختهای کالبدی و پژوهشی دانشگاه و همچنین دستاوردهای پژوهشی اساتید و دانشجویان دانشکده های مختلف آشنا شدند.

در این بازدید ایشان عملکردهای پژوهشی، همکاری های مشترک دانشگاه با صنایع معادن را بررسی کرده و به استفاده از ظرفیت های قانونی موجود جهت توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه تاکید نمودند. همچنین بیان داشتند دانشگاه صنعتی اراک از پتانسیل های لازم جهت توسعه ی کمی و کیفی در مقاطع تحصیلات تکمیلی به عنوان دانشگاه پیشرو استان در صنعت و معدن برخوردار می باشد.

ایشان ضمن تحسین ارتباط مناسب اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اراک با صنعت و جامعه، بر لزوم توسعه زیرساخت ها اشاره کردند.

برای مشاهده تصاویر بیشتر به صفحه اینستاگرام دانشگاه صنعتی اراک به آدرس arakutofficial مراجعه فرمایید.