مدیرعامل شرکت  برق منطقه ای باختر با ریاست دانشگاه صنعتی اراک در جهت گسترش همفکری و همکاری های آموزشی، پژوهشی و صنعتی روز شنبه 6دی ماه در تالار نشست های قائم مقام فراهانی تفاهم نامه ای به امضا رساندند.

مهندس فرهاد شبیهی مدیر عامل برق منطقه ای باختر در معیت تیم همراه ضمن حضور در دانشگاه و بازدید از تنها آزمایشگاه برق فشار قوی استان مستقر در دانشگاه صنعتی اراک، همکاری های متقابل دانشگاه و برق منطقه ای را بررسی و با امضای تفاهم نامه ای سطوح همکاری را تبیین نمودند.

در این نشست جناب دکتر آشتیانی ریاست دانشگاه با تاکید بر ارتباط بیشتر مراکز R&D و توسعه آنها و نیز نقش موثر دانشگاه در این حوزه، با بیان این موضوع که دانشگاه می تواند نقش بالنده ای در این گونه همکاری ها بازی نماید بر لزوم هم افزایی تنها دانشگاه صنعتی استان با برق منطقه ای باختر تاکید نمودند.ایشان اضافه کردند: هدف از امضاي اين تفاهم نامه، ارتقا و افزايش همكاري ميان صنعت و دانشگاه در سال مزین به جهش تولید و بهره مندي از پتانسيل هاي دانشگاهي است.

دکتر آشتیانی بابيان اينكه شركت هاي پيشرو در صنعت برق همكاري گسترده اي با دانشگاه ها دارند، افزود: اين ارتباط رشد و بالندگي صنعت برق را به همراه خواهد داشت. وي گفت: اميدواريم با اجراي اين تفاهم نامه موجبات افزايش رضايت مندي و بهبود نسبي در ارائه خدمات به مردم شريف استان فراهم شود. وي همكاري در فعال سازي و راه اندازي اتاق فكر صنعت برق در استان با هدف شناسايي نيازمندي هاي تحقيقاتي شركت، پياده سازي و استقرار مديريت تكنولوژي، همكاري در تدوين و تاليف اسناد و مدارك علمي و تبادل آنها، همكاري متقابل در زمينه انتشار كتب و مجله تخصصي علمي و پژوهشي در رشته هاي مختلف و همكاري مشترك در انجام و هدايت طرح هاي پژوهشي و پروژه هاي تحقيقاتي را از جمله محورهاي اين تفاهم نامه دانست.

مهندس شبیهی  جهت تسهیل در پیاده سازی بنده های تفاهم نامه با ابلاغ حکم همکاری به دکتر شمشادی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه، ایشان را به عنوان نماینده مشترک دانشگاه با برق باختر معرفی نمودند.

در پایان این نشست مدیرعامل برق منطقه ای باختر از تنها آزمایشگاه فشارقوی استان در دانشگاه صنعتی اراک و محصولات دانش بنیان حوزه فشار قوی بازدید بعمل آوردند.