دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر جناب آقایان مهراب پارسا و محمد شهبازی با هدایت دکتر هوشمندی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک، موفق به طراحی و ساخت نمونه اولیه دستگاه حکاکی و برش لیزر بر روی چوب، شیشه، پارچه شدند.

امروزه به طور گسترده از اشعه‌ی لیزر برای حکاکی و برجسته کردن طرح‌های متنوع بر روی سطوح مختلف در صنایع استفاده می‌شود.از فرصتهای پیش روی دانشجویان در دوران کرونا استفاده از توانایی و علاقمندی های شخصی در جهت تحقق ایده های نوآورانه می باشد که زمینه حرکت به سمت تولیدات صنعتی را بوجود می آورد. این دانشجویان در شرایط سخت کرونایی و نبود امکانات آزمایشگاهی توانستند نمونه اولیه را طراحی و تولید نمایند و شرایط صنعتی شدن اولین نمونه خود را دنبال می نمایند. با توجه به نیاز صنایع استان مرکزی به انواع دستگاههای برش و حکاکی لیزری، دکتر هوشمندی بیان کرد که دانشگاه برای همکاری با صنایع استان جهت ساخت و اجرای انواع دستگاههای برش و حکاکی با دقت های بالا آمادگی کامل را دارد.