آیین پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی اراک در سال 1399دانشگاه صنعتی اراک در ایام الله دهه فجر برگزار شد. در این نشست که به صورت حضوری و مجازی در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه برگزار گردید، دکتر حمیدرضا رضائی آشتیانی به تبیین دستاوردها، توانمندی ها و چالش های پیش روی فعالیت های علمی و پژوهشی پرداختند.

وی در ادامه با تقدیر و تشکر از فعالیت های پژوهشی اعضای هیات علمی و توسعه همکاری های صنعتی توسط آن ها، این تفکر شکل گرفته را نتیجه همدلی و همگرایی پیش آمده در جهت برنامه راهبردی دانشگاه و منطبق با رسالت دانشگاه صنعتی در استان مرکزی عنوان نمودند.

رئیس دانشگاه با اشاره به تحریم های گسترده علمی و تحقیقاتی کشور همچنین نیاز صنایع و معادن استان، این محدودیت ها را فرصتی مغتنم برای نقش آفرینی پژوهشگران دانستند و از همه اعضای هیات علمی درخواست  نمودند تا با هدایت پروژه ها و طرح های تحقیقاتی در جهت رفع نیاز کشور و منطبق با سند آمایش استان، زمینه درخشش دانشگاه را بوجود آورند.

در این مراسم از پژوهشگر برتر استان مرکزی در حوزه فنی و مهندسی جناب آقای دکترمهدی صفری  و دانشمند برتر در حوزه ارتباط با صنعت جناب آقای دکتر فریدون قدیمی  تجلیل به عمل آمد و در ادامه پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1399 جناب آقایان دکتر امیرحسین ربیعی از دانشکده مهندسی مکانیک، دکتر فربد ستوده از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دکترهادی فتاحی از دانشکده مهندسی علوم زمین و دکتر داود قنبری از گروه علوم پایه دانشگاه معرفی گردیدند.