آیین گرامی داشت هفته دولت و روز کارمند با معرفی کارمندان نمونمه و تجلیل از کارکنان بصورت مجازی روز سه شنبه 9شهریور 1400 ساعت 12 الی 13:30برگزار شد.

در این آیین دکتر آشتیانی رئیس دانشگاه ضمن گرامی داشت یا د و خاطره های شهدای گرانقدر رجایی و باهنر ، هفته دولت را وامدار نام این بزرگان دانست و از خداوند توفیق خدمت صادقانه و تلاش مومنانه برای همگان مسئلت نمودند.

در ادامه با اشاره به دیدگاه مولای متقیان و منویات مقام معظم رهبری در این خصوص، تاکید نمودند راه شهیدان رجایی و باهنر باید الگوی همه کارکنان قرار گیرد .

کارمندان نمونه1400.jpg

در این مراسم از تلاش های شبانه روزی همه کارکنان تشکر نمودند و با معرفی آقایان محمد فیضی، محمدرضا رضایی، مجیدزاهدی پویا و سید حمید رضا امینی بعنوان کارمندان نمونه از آنها تقدیر شد.

در ضمن آقایان سینا مختار، یزدانپناه زند، مسعود جلالی و سید مهدی ابراهیمی را شایسته تقدیر دانسته و به رسم تکریم با اهدای لوح سپاس از آنان تقدیر بعمل آوردند.

کارمندان شایسته تقدیر1400.jpg

در پایان این آیین از تلاش همکاران بازنشسته جناب آقای حمیدرضا احمدی و سرکار خانم جملیه آنی زاده به پاس 30 سال خدمت صادقانه تجلیل بعمل آمد و برای همگان آرزوی بهروزی و سلامتی نمودند.

بازنشستگان 1400.jpg