ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد بدون آزمون1400-1401

در فهرست اعلام شده دانشگاه استنفورد، نام دکتر داود قنبری برای دومین بار در میان دانشمندان 2 درصد برتر جهان درج گردیده است.

بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شد، فهرست 100 هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز 2% برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شدند.

دکتر داود قنبری عضو هیات علمی گروه علوم پایه دانشگاه صنعتی اراک نیز برای دومین بار در ردیف محققان برتر ایران براساس فهرست اعلام شده معرفی شدند.این رده‌بندی هر سال با توجه به نتایج سال قبل پژوهشگران برگزار میشود و قنبری برای سال دوم نیز در جمع دودرصد دانشمندان پراستناد دنیا حضور دارد.

از معیارها و شاخص های این رده بندی می توان به تعداد مقالات نویسنده از سال 1960 تا 2020، سال انتشار اولین و آخرین مقاله نویسنده، رتبه‌بندی بر اساس تعداد استنادها با حذف خود استنادی اشاره کرد.

دکتر داود قنبری عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک جز اولین فارغ التحصیلان نانوفناوری می باشد که از طرف انجمن نانوی ایران به عنوان دانش آموخته برتر کشوری معرفی شدند.ایشان براساس پایگاه گوگل اسکولار با حدود 4000 ارجاع، بالاترین ارجاعات استانی را در زمینه علوم و مهندسی داراست.

در طی مسیر پژوهش ایشان سه مرتبه در رده های مختلف به عنوان پژوهشگر برتراستان مرکزی انتخاب گردیده اند. چاپ بیش از 130 مقاله علمی بین المللی، کتاب، اختراع و مشاوره بیش از 30 پایان نامه کارشناسی ارشد از جمله فعالیت های ایشان است.

کسب این جایگاه را به همه ملت شریف ایران خصوصا جناب آقای دکتر داود قنبری و خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی اراک تبریک عرض می نمایم و برای ایشان توفیقات روز افزون مسالت می نماییم.