ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد بدون آزمون1400-1401

اولین کنفرانس ملی دو روزه فناوری های صنعتی در مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک کار خود را آغاز کرد و در روزهای 12 و 13 آبان ماه 1400 برگزار شد.

a775324a-e880-42ae-9176-95f281d351e2.jpg

کنفرانس ملی فناوری های صنعتی در مهندسی مکانیک با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری در سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی همچنین پیاده سازی رسالت نهادینه شده در سیاست های ابلاغی گام دوم انقلاب در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی برنامه ریزی و اکنون به اجرا در آمده است.
این کنفرانس به مدت ۲روز از تاریخ ۱۲ الی ۱۳ آبان ماه بصورت حضوری و مجازی با حضور ۲سخنران ویژه و شش پنل کارگاهی برگزار خواهد شد.

حمیدرضا رضایی آشتیانی ۱۲ آبانماه ۱۴۰۰ در آئین آغاز بکار کنفرانس با بیان اینکه تعامل و تبادل اطلاعات با حضور اساتید، صنعتگران و دانشجویان از اهداف برگزاری چنین کنفرانسی است، اظهار کرد: کنفرانس ها و همایش های ملی و بین المللی مهمترین محل ها برای تبادل مباحث علمی و تحقیقاتی هستند و در کنار همه معایب مجازی بودن چنین کنفرانسی هایی، استفاده از اساتید مختلف در جای جای دنیا از مزایای کنفرانس های مجازی به شمار می رود.

وی بیان کرد: استان مرکزی استانی صنعتی و معدنی است که در اسناد بالادستی از جمله سند آمایش سرزمینی به عنوان قطب ملی و فراملی در بحث صنعت، معدن و خدمات فنی و مهندسی محسوب شده و نقش ویژه ای در رویکرد تربیت نیروهای متخصص در حوزه فنی و مهندسی در منطقه دیده شده است.

رضایی آشتیانی با بیان اینکه امروز جهان دانشگاه های نسل چهارم را تجربه می کند، گفت: دانشگاه صنعتی اراک سعی دارد در افق ۲۰ ساله خود ۱۰ دانشکده تخصصی و حدود ۸ مرکز پژوهشی برای رفع نیازهای فناورانه ایجاد کند چراکه اقتصاد دانش بنیان می تواند راهکاری برای توسعه و رشد اقتصادی باشد.

وی با اشاره به ظرفیت دانشجویی دانشگاه صنعتی، گفت: می توان با همکاری اساتید و صنعتگران، این ظرفیت خوب را شناسایی کرد تا در مسیر نیاز کشور در حوزه صنعت و معدن استفاده شوند و امیدواریم این کنفرانس ها به قرار گرفتن نیاز صنایع در اولویت کاری اساتید بی انجامند. البته صنعتگران برجسته استان نیز می توانند تعاملی با دانشگاه و اساتید و دانشجویان برای رفع چالش های خود داشته باشند و امیدواریم که دبیرخانه ای دائمی برای همایش ترتیب دهیم تا هر ساله شاهد برگزاری این کنفرانس ملی باشیم.

c42dda21-a953-45b6-8291-834b56084fb6.jpg

دکتر ابوالفضل حاجی زاده دبیر علمی کنفرانس گفت: ارتباط عمیق تر بین صنعت و دانشگاه در واقع یک دغدغه است و اضافه نمود؛ استان مرکزی دارای پتانسیل بالایی در حوزه صنعتی است و کشکولی از صنایع مختلف را در خود جای داده است.

وی افزود: این کنفرانس به منظور تعامل و انتقال آخرین یافته های علمی در حوزه صنعت برگزار می شود و افزایش یک درصد راندمان سیستم های صنعتی و استفاده از روش های جدید می تواند تاثیرات شگرفی را در جامعه به همراه داشته باشد.

وی افزود: شورای سیاست گذاری کنفرانس با حضور ۱۸ دستگاه اجرایی و ارگان و صنعت در گام اول و از شهریورماه تشکیل شد و به جهت افزایش کیفیت مقالات ارسالی به کنفرانس از ۲۶ عضو هیات علمی از ۱۲ دانشگاه معتبر کشور به عنوان داور دعوت شد.

حاجی زاده بیان نمود در فرصت تعیین شده برای ارسال مقالات،۶۱ مقاله به کنفرانس ارسال شد ودرنهایت ۵۵ مقاله برای ارائه در کنفرانس پذیرفته شد،گفت: مقالات از دانشگاه هایی چون دانشگاه علم و صنعت، خواجه نصیر،تربیت مدرس،صنعتی اصفهان، تبریز،محقق اردبیلی،نوشیروانی بابل،صنعتی سهند،شهیدبهشتی،دانشگاه شهید رجایی، گلستان،سمنان،مازندران،دامغان،زاهدان، بیرجند،واحدهای مختلف دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد،دانشگاه صنعتی اراک وشرکت گاز وشرکت ماشین سازی اراک به دبیرخانه کنفرانس رسیده است.

0d87d696-4add-446b-9e44-dc5a333fd0b8.jpg

وی تصریح کرد:دغدغه اول کنفرانس ارتباط صنعت بادانشگاه بودکه دراین راستا محورهای هشت گانه اعم از انرژی،صنایع فلزی، نفت و گاز و پتروشیمی، هوا و فضا، صنایع معدنی بیومکانیک،حمل و نقل و صنایع غذایی وکشاورزی تعیین شدکه دراین بین ۲۳ مقاله در حوزه انرژی، ۱۵ مقاله در حوزه صنایع فلزی، ۶ مقاله در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی، ۵ مقاله در حوزه هوا و فضا، ۴ مقاله در حوزه حمل و نقل، سه مقاله در حوزه صنایع معدنی، دو مقاله در حوزه بیومکانیک، یک مقاله در حوزه صنایع کشاورزی پذیرفته شد و با توجه به زمان محدود کنفرانس ۳۵ مقاله برتر در کنفرانس به شکل شفاهی ارائه می شود.