ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد بدون آزمون1400-1401

آقای سینا امیری دانشجوی پر تلاش با هدایت و مشاوره دکتر محمد گهری هیات علمی دانشگاه و همکاری خانم دکتر منا طهماسبی عضو مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی موفق به ساخت دستگاه پلاسما سرد شد.

فناوری نوین پلاسمای سرد کاربردهای گسترده ای در پزشکی،صنایع بسته بندی وصنایع غذایی دارد.با توسعه این مکانیزم می توان از محصولات کشاورزی بدون استفاده از ترکیبات شیمیایی در مقابله با قارچها و کپکهای محافظت کرد وعمر ماندگاری مواد غذائی را افزایش داد.

از دیگر کاربردهای این فناوری کاهش آسیبهای وارده بواسطه مرگ سلولهای پوستی در بیماران دیابتی است.فناوری ها پلاسما سرد برای ضدعفونی زخم های مزمن و کمک به احیای بافتهای مرده بسیار موثر بوده و از فناوری های نوین در این حوزه می باشد.

این نمونه ی مولد پلاسما با گاز آرگون کار می کند و بلندی شعله پلاسما آن به ۶سانتی متری می رسد.
مراحل نمونه سازی صنعتی این دستگاه جهت مصارف پزشکی در دستور کار قرار گرفته و مراحل تحقیقات بازار این محصول در حال انجام است.
یکی دیگر از اهداف بعدی امکان پذیری متال اسپری با این روش می باشد که کاربرد گسترده ای در صنعت دارد.

@arakutofficial