کارگاه معرفت افزایی با موضوع آخر " الزمان در سینمای هالیوود با رویکرد تقابل صهیونیست (تمدن غربی) و دین مبین اسلام" با حضور دکتر محسن بیات(عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی)، توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اراک  برگزار گردید.دکتر محسن بیات در آغاز کلام با توجه به اهمیت بحث به حدیث ثقلین اشاره کرده و گفت : اهمیت مسئله ظهور و لزوم آمادگی فکری و عملی منتظران از جمله حقایقی است که بر هیچ شیعه منتظری پوشیده نیست و نگاهی گذرا به عملکرد رسانه های جهانی در کشور های غیر مسلمان، بیانگر جدی گرفتن خطر اعتقاد سنجی به منجی و تبلیغات وسیع تخریبی در جهت نفی و خرافاتی نشان دادن اعتقاد به منجی به طور عام و برنامه ریزی گسترده پیرامون مسئله مهدویت در جهت زدودن حس عمیق انتظار و مهدی ستیزی به طور خاص است.

وی با اشاره به اینکه لازمه دهکده جهانی حکومت یکپارچه و واحدست افزود: یهود معتقدست در قرن 21 میلادی دهکده جهانی ایجاد شده است و شرط ایجاد آن در میان ملت ها پخش اطلاعات و ارتباطات جهانی است که در چنین زمانی به طور کامل محرز گردیده است. آنها براساس منطق حاکمیت یکپارچه، حکمرانی و کدخدایی را حق مسلم یهودیان دانسته وبراین باورند نژاد برتر و اصلح یهود است.

در ادامه دکتر بیات به تحلیل و بررسی آثار سینمایی دنیای غرب با موضوع آخرالزمان پرداخت و گفت: هالیوود برای نماد سازی کار زیادی کرده است و در حال حاضر فراهم شده است که به طور واضح عقاید خودش را مطرح و در آن باب تبلیغ کند.

ایشان در خصوص آخرالزمان در هالیوود گفت: نگاه قرآنی – اسلامی تفاوت بسیاری با نگاه هالیوود به آخرالزمان دارد، قرآن کریم در خصوص عصر آخرالزمان می گوید که این عصر آنقدر بزرگ است که از دست انسان خارج است در حالی که در نگاه هالیوود آمده است که انسان ها آخرالزمان را بوجود می آورند و بعد ازآخرالزمان نیز کار به دست انسان های بشری ادامه پیدا می کند و در حالیکه اعتقادی به امر و صلاح خداوند در این باره ندارند.

وی همچنین یادآور شد: که تاکید ائمه بر آمادگی (ایمانی ، اخلاقی، عملی و علمی) جهت ظهور بوده حال آنکه دشمن درصدد است با ایجاد توجه صرف به علائم حضور، اصل آمادگی برای ظهور را در میان مسلمانان کمرنگ کند.

وی خاطر نشان کرد: پیش بینی هایی بر خلاف باورها و مسلمات ادیان الهی و با تمرکز بر القای تفکرات باطل در ذهن جوانان و تلقین باورهایی بر عدم وجود منجی و تلاش در جهت زدن مُهر ابطال بر تمامی ادیان الهی تلاشی 3500 ساله مستمر برنامه ریزی شده جهت تحریف کتب الهی و ایجاد افکار شیطان پرستی برای رسیدن به مقاصد خود از جمله اقداماتی بوده که در این راستا صورت پذیرفته و حال اینکه وظیفه نخبگان دانشگاهی هوشیاری و تقابل با تفکرات و تبلیغات پوچ و دروغین می باشد.