آیین افتتاح واحد فناوری طراحی و مهندسی خوشه نفت و گاز  و انعقاد تفاهم‌نامه با شرکت شهرک‌های صنعتی با حضور  برومند معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم ،بختیاری مدیر کل دفتر امور پشتیبانی و حمایت های پژوهش و فناوری وزارت علوم  و رؤسا و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های استان، در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در آیین افتتاح این پروژه گفت: امضای این تفاهم‌نامه بستر لازم را برای رشد علم و فناوری و همکاری میان دانشگاه‌ها و شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌کند. حوزه‌ی شهرک‌های صنعتی حوزه‌ی  بسیار وسیعی است که شرکت‌های مستقر در این شهرک‌ها تمایل چندانی به انعقاد قرارداد با دانشگاه‌ها ندارند.

وی افزود: علت این امر این است که شرکت‌های صنعتی بیشتر درصدد حل مشکلات روزمره‌ی خود هستند و فرصت و بودجه‌ی لازم برای همکاری با دانشگاه‌ها در اختیارشان نیست.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به حل مشکلات استان مرکزی با همکاری دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه‌های اراک، صنعتی اراک و تفرش با ایجاد بستر و همکاری‌های لازم با شرکت شهرک‌های صنعتی می‌توانند بخش عمده‌ای از مشکلات صنعت استان مرکزی و شهرستان اراک را حل کنند.

مرادی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اراک هم هدف از احداث این مرکز را تعامل هر چه بیشتر صنعت و دانشگاه دانست و حل مشکلات صنعتی واحدهای کوچک و متوسط استان و فعالیت واحدهای تحقیق و توسعه و به کارگیری دانشجویان مستعد و پژوهش های برتر علمی در این مرکز را از دیگر ویژگی های این طرح عنوان نمود.