جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولین دانشگاه

جلسه پرسش و پاسخ رئیس دانشگاه با دانشجویان در سالن پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک برگزار گردید.

در ایننشست دکتر محسن نجفی،رئیس دانشگاه، هدف اصلی مسئولین دانشگاه را تلاش در جهت ارتقای اهداف عالیه دانشگاه و افزایش امکانات و تجهیزات علمی، پژوهشی و رفاهی برای دانشجویان عنوان کرد.

وی، با بیان اینکه دغدغه مسئولین دانشگاه حل مسائل و مشکلات دانشجویان است، ابراز امیداوری کرد: برگزاری چنین جلساتی مشکلات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، رفاهی و تفریحی دانشجویان رفع شود تا دانشجویان با انگیزه بالایی در راستای ارتقای علمی گام بردارند.

معاونین دانشجویی، پژوهشی، آموزشی و روسای دانشکده ها نیز در نشست های تخصصی حضور یافتند و به سوالات دانشجویان در حوزه مرتبط با خود پاسخ دادند.

در ادامه این نشست ها دانشجویان نیز در خصوص  مشکلات و چالش های پیش رو در زمینه های مختلف اعم از آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تربیت بدنی و رفاهی به بحث و تبادل نظر پرداختند.