نشست "تدوین استراتژی شرکت ماشین سازی اراک" که در قالب یک قرارداد فی مابین دانشگاه و شرکت ماشین سازی در مرکز مشترک صنایع فلزی و ماشین کاری  در حال اجرا می باشد، روز چهارشنبه 2 خردادماه 1397 در محل سالن جلسات قائم مقام فراهانی برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور مدیرعامل و هیات مدیره شرکت ماشین سازی اراک ، رئیس دانشگاه صنعتی اراک و معاون پژوهش و فناوری برگزار گردید طرفین به بیان اهداف این طرح و همچنین تشکیل کارگاه مربوطه پرداخته شد.

در ابتدای این جلسه دکتر محسن نجفی، ریاست دانشگاه، بر اهمیت رابطه صنعت با دانشگاه و همچنین مشارکت فعال یکدیگر در تعیین استراتژی تاکید نمودند. همچنین مهندس صفری مدیرعامل شرکت ماشین سازی ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه صنعتی اراک بر ساختارسازی رابطه صنعت و دانشگاه تاکید نمودند.

در ادامه خانم دکتر احسانی و تیم تخصصی تهیه و تدوین استراتژی شرکت ماشین سازی اراک به بیان فعالیت های انجام شده در این پروژه تحقیقاتی و کاربردی و همچنین چالش های پیش روی آن پرداختند و این برنامه را مقدمه ای بر تحول شرکت و ادامه راه توسعه و تعریف ماموریت های آن دانستند. در پایان نشست به پرسش و پاسخ و ارائه نظر در خصوص مسائل موجود شرکت و این پروژه پرداخته شد.