دکتر محمد کریم الدینی به عنوان معاون فناوری پارک علم و فناوری استان مرکزی منصوب گردید.

طی حکمی از سوی دکتر رفیعی،رئیس پارک علم و فناوی استان مرکزی، دکتر محمد کریم الدینی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اراک به عنوان معاون فناوری پارک علم و فناوری استان مرکزی منصوب گردید.

دکتر کریم الدینی داری مدرک دکتری  مهندسی کنترل- سیستمهای هوشمند و رباتیک می باشد و دوره پسا دکتری خود را با عنوان راهکارهای ترکیبی در هماهنگی و کنترل سیستمهای روباتیک در دانشگاه ملی سنگاپور به پایان رسانده اند. از سوابق ایشان می توان به جانشین معاون اداری-مالی دانشگاه صنعتی اراک ، مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه صنعتي اراک،  مدير گروه کنترل- دانشگاه علوم و تحقيقات سيرجان و دبیر  روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اراک اشاره نمود.

لازم به ذکر است مراسم معارفه دکتر کریم الدینی با حضور مسئولان استانی روز یک شنبه 27 خرداد ماه 1397در محل سالن همایش پارک علم و فناوری برگزار گردید.

پارک علم و فناوری استان مرکزی در شهريور ماه سال 1381 بر اساس مصوبه شورای عالی گسترش آموزش عالی، شروع به فعالیت نموده و در حال حاضر دارای یک مرکز رشد واحدهای فناوری مستقر در شهرستان اراک و دو مرکز رشد اقماری در شهرستان های ساوه و تفرش می باشد.

پارک علم و فناوري استان مرکزي از سه طريق زير به توسعه اقتصادي منطقه کمک  می نماید:

- تسهیل کننده توسعه اقتصادي بر اساس مزيتهاي منطقه‌، تشويق فعاليت‌هاي تحقيق و توسعه در صنايع داراي مزيت و تجاري سازي نتايج تحقيقات دانشگاهي در زمينه فناوري هاي نو .

- فعاليت در جهت ايجاد و ترویج صنايع جديد داراي فناوري پيشرفته و داراي رشد بالا در منطقه .

- پشتيباني و تسهيل در ايجاد شرکتهاي فناور و تجاري سازي ايده‌هاي نوآورانه در صنعت و تجارت منطقه