برگزاری روز باز دانشگاه صنعتی اراک

به مناسبت فرارسیدن هفته‌ی ترویج علم وهم زمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه، درب‌هاي دانشگاه  صنعتی اراک به روي عموم مردم و دانش‌پژوهان گشوده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با  فرارسیدن هفته‌ی ترویج علم وهم زمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه در اقدامی هماهنگ درب های دانشگاه صنعتی اراک همگام با سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و مراکز پژوهشي، روز دوشنبه ۲۱ آبان ماه به روي عموم مردم و دانش آموزان گشوده شد.

در این رویداد علمی و پژوهشی بيش از 100 نفر از دانش آموزان و علاقه‌مندان عرصه علم و دانش طي بازديدهاي جداگانه، و در راستاي علايق موردنظر ، از آزمايشگاه‌ها و مراکز علمي و پژوهشي مستقر در دانشگاه بازديد نمودند.

شایان ذکر است، این اقدام علاوه برآشنایی عموم افراد جامعه با دستاوردهاي دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشي، موجب افزايش شناخت دانش آموزان با علوم گوناگون مي شود و  تاثير فراواني در فرآيند انتخاب رشته‌ي تحصيلي و آينده‌ي شغلي آنان ايفا و موجب ارتباط نزديک‌تر جامعه با مراکز آموزشي و تحقيقاتي مي گردد.

گفتنی است این مهم در راستای نقش اساسی دانشگاه‌ها و مراکز علمي، پژوهشي و فناوري در توسعه علمي کشور و تعامل هر چه بيشتر آن‌ها با جامعه، همه‌ساله با فرارسيدن ۱۰ نوامبر (۱۹ آبان ماه) که مصادف است با روز جهاني علم در خدمت صلح و توسعه و هفته ترويج علم، در دانشگاه ها انجام مي شود.

در این مراسم شرکت‌کنندگان علاوه برآشنایی با دانشگاه  صنعتی اراک، با دانشکده‌ها و رشته‌های فنی این دانشگاه، اعضای هیات علمی، امکانات، گروه های علمی، افتخارات و دستاوردهای آنان،آشنا شدند. همچنین در ادامه این مراسم تورهای گردشگری برای آشنایی با محیط و امکانات دانشگاه برگزار گردید.