دکتر محسن نجفی، رئیس دانشگاه صنعتی اراک در حکمی دکتر امیر رضا مرادی استاد دانشکده مهندسی علوم زمین  را به سمت سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه صنعتی اراک منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اراک، در این حکم آمده است:

نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب جنابعالی در امور اداری ومالی  به موجب این حکم  به سمت سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه صنعتی اراک منصوب می شوید.

امید است با جلب مشارکت و بهره مندی از تجارب اعضای هیئت علمی وکارکنان متعهد در تحقق اهداف کوتاه مدت و بلند مدت دانشگاه موفق و موید باشید. ضروری است در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های موثر به منظور صرفه جویی در هزینه ها ی غیر ضروری و تقویت نظم و انظباط اداری و رعایت دقیق مقرارات اداری کوشا باشید.

توفیقات جنابعالی را در انجام وظایف محوله از درگاه قادر متعال خواستارم.

لازم به ذکر است دکتر امیررضا مرادی از سال 1395 تاکنون معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اراک را عهده دار بودند.

پیش از این دکتر مصطفی یوسفی راد عهده دار این مسئولیت در دانشگاه صنعتی اراک بودند.

روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت به جناب آقای دکترمرادی ، از زحمات و تلاش های بی دریغ جناب آقای دکتر یوسفی راد تشکرنموده و توفیقات روز افزون ایشان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماید.