دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - برگزاري مسابقات فوتسال دانشجويان دانشگاه صنعتي اراک به مناسبت آزاد سازي خرمشهر

برگزاري مسابقات فوتسال دانشجويان دانشگاه صنعتي اراک به مناسبت آزاد سازي خرمشهر

به مناسبت گرامیداشت آزاد سازی فتح خرمشهر و در راستای افزایش نشاط ، امید و غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان یک دوره مسابقات فوتسال ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی اراک برگزار گردید.

این دوره از مسابقات در قالب 13 تیم دانشجویی برگزار شد و در نهایت تیم فوتسال پیشکسوتان مقام اول، تیم خمین و حومه مقام دوم و تیم اف سی صنعتی مقام سوم این مسابقات را کسب کردند.

در پایان آقای احسان آذر گشسب از تیم خمین و حومه با به ثمر رساندن 13 گل بعنوان آقای گل مسابقات و آقای سام مهرنیا از تیم اف سی صنعتی بعنوان بازیکن اخلاق انتخاب شدند.