دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - افتتاح و بهره برداري ساختمان جديد مرکز خدمات در مان ، بهداشت و مشاوره به مناسبت عيد نيمه شعبان

در آستانه میلاد حضرت ولی عصر(عج) با حضور دکتر پاک ریاست محترم دانشگاه و جناب دکتر یوسفی راد معاونت محترم اداری و مالی و در معیت معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دکتر آشتیانی  مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه در ساختمان جدید مورد بهره برداری واقع شد.

این مرکز به همت معاونت دانشجویی راه اندازی و آماده ارایه خدمات به دانشگاهیان عزیز می باشد.

این مرکز به هدف ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه تحصیلی، مسایل عاطفی، ازدواج ، خانواده و مسایل رفتاری و روانشناختی آماده خدمت رسانی به دانشگاهیان محترم راه اندازی و آماده ارایه خدمات می باشد.

لازم به ذکر است پزشک معتمد دانشگاه در روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت 13 الی 15 جهت ویزیت و تاییدیه پزشکی  دانشجویان، کارکنان و اساتید محترم  در مرکز حضور دارند.