دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - بازدید اعضای شورای هماهنگی روابط عمومی استان از مرکز آموزش فنی حرفه ای اراک

بازدید اعضای شورای هماهنگی روابط عمومی استان از مرکز آموزش فنی حرفه ای اراک

با توجه به در پیش بودن آغاز فصل تابستان و در راستای معرفی خدمات مرکز آموزش فنی حرفه ای  با همکاری شورای هماهنگی روابط عمومی های استان برنامه بازدید روابط عمومی های استان در روز 16خرداد برگزار شد.

مهندس نجفی زاده ریاست مرکز آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی به تشریح فعالیتهای مراکز آموزش نیروی کار استان و خدمات قابل ارایه در این مراکز پرداختند.

ایشان با بیان این موضوع که سازمان فنی حرفه ای استان آماده عقد قرداد و یا امضای تفاهم نامه در حوزه های خدمات به سازمانها و آموزش کارکنان و یا به خانواده های آنها می باشد.