دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - چاپ اولین کتاب انتشارات دانشگاه صنعتی اراک - "سنگ شناسی عمومی"

چاپ اولین کتاب انتشارات دانشگاه صنعتی اراک - "سنگ شناسی عمومی"

چاپ اولین کتاب انتشارات دانشگاه صنعتی اراک- "سنگ شناسی عمومی"
نویسندگان: دکتر فریدون قدیمی و مهندس محمد قمی

مجموعه تنظیم شده در برگیرنده توصیفات عمومی سنگ شناسی می باشد و کتاب همراه CD(فایل الکترونیکی) ضمیمه ارائه شده است. خلاصه کاملی از مطالب کتاب همراه اشکال مربوطه در قالب برنامه پاورپوینت در CD گنجانده شده است. جنبه آموزشی برای استاد، دانشجویان و محققین علاقمند در این کتاب با ارائه مطالب علمی و تخصصی مناسب، مختصر و مجمل بارز می باشد. مشتمل بر 660 اسلاید بوده که 350 اسلاید آن اختصاص به اشکال و تصاویر رنگی دارد.
کتاب شامل یک مقدمه، سه بخش و سیزده فصل می باشد: بخش اول : سنگ های آذرین (5 فصل) بخش دوم : سنگ های رسوبی (5 فصل) بخش سوم : سنگ های دگرگونی (3فصل) فصول مختلف کتاب، شامل مطالبی در مورد تعریف اصطلاحات و معرفی: شکل و نحوه استقرار طبیعی، بافت و ساخت،  ترکیب کانی شناسی و طبقه بندی، تشریح منشاء  انواع سنگ ها می باشد.
این مجموعه برای کلیه مراکز آموزشی در رشته های مختلف علوم زمین و بویژه برای مهندسی معدن، زمین شناسی، جغرافیا و مهندسی عمران اکیدا توصیه می شود.

اراک- خیابان دانشگاه- دانشگاه صنعتی اراک- انتشارات دانشگاه صنعتی اراک- تلفن: 3-33670021 پست الکترونیک: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
خدمات پخش: اراک- میدان شریعتی- دانشگاه اراک- کتابفروشی جهاد دانشگاهی- تلفن: 32789690
پایگاه اطلاع رسانی: www.isba.irپست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  فروشگاه اینترنتی: www.jdbookfair.com

نوشته شده توسط مدیر تارنماارسال شده در: اخبار جاری دانشگاه