دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - آيين بزرگداشت هفته دولت و روز کارمند در دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد

آيين بزرگداشت هفته دولت و روز کارمند در دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد

در روز میلاد حضرت ثامن الحج(ع)و به مناسبت هفته دولت وهمچنین به پاس بزرگداشت مقام شامخ کارمند ،روز 4 شهریور آیین تجلیل از کارمندان دانشگاه صنعتی اراک با حضور اعضای محترم هیأت رئیسه دانشگاه و جمعی از کارکنان در سالن قائم مقام فراهانی دانشگاه صنعتی اراک برگزار گردید.

در آغازین این مراسم جناب آقای دکتر یوسفی راد ضمن تبریک دهه پر فضیلت کرامت و گرامی داشت این ایام علی الخصوص روز کارمند را به کلیه کارکنان دانشگاه تبریک و تهنیت عرض نمودند.

در ادامه مراسم جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا دهقانی نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری (مدظله)به اصل خوشرویی و دادورزی در تکریم ارباب رجوع اشاره کردند و با بیان این موضوع که این سیره نبوی و از موکدات حضرت رضا (ع) است، کارکنان را به پیروی از این الگوی اسلامی دعوت نمودند.

در بخش دیگری از این مراسم نماینده کارکنان دانشگاه صنعتی اراک جناب آقای مهندس قمی ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این مراسم به تشریح جایگاه کارمند در دو سویه دیدگاه مدیریتی و جامعه شناختی اشاره نمودند و با بیان این موضوع که دانشگاه صنعتی با داشتن بیشترین سطح تحصیلات در بین کارکنان آنرا مزیتی برای افق های پیش روی مدیریت دانشگاه برشمردند.

جناب آقای دکتر پاک ریاست دانشگاه با تبریک این ایام و با بیان این موضوع که در سال همدلی و همزبانی که از تاکیدات مقام معظم رهبری می باشد، همواره ماهیت برنامه ریزی دانشگاه استفاده از همه ظرفیت های پیش رو بوده و هست .

وی افزودند: همواره نگاه کارشناسی به مسایل را از اهم حوزه های مشورتی دانسته و درحل مسایل  دانشگاه استفاده نموده اند ، را یک اصل قاطع در تصمیم سازی و تصمیم گیری دانستند.

در پایان این مراسم ضمن تجلیل از کلیه کارکنان ، حوزه مالی دانشگاه را بعنوان حوزه برتر مجموعه در سال کذشته معرفی شدنداین مراسم از ساعت 10 آغاز و تاساعت 12:30 بطول انجامید.