دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - برپايي اولين نشست شوراي کارکنان در سال همدلي و همزباني

برپايي اولين نشست شوراي کارکنان در سال همدلي و همزباني

اولین نشست شورای کارکنان دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر پاک و جناب آقای دکتر یوسفی راد معاونت اداری و مالی دانشگاه در سال همدلی و همزبانی برگزار شد.

در این نشست جناب آقای دکتر پاک   ضمنتسلیت ایام شهادت ششمین امام همام ، از زحمات صادقانه کارکنان در سال تحصیلی گذشته تشکر و تقدیرنمودند.

ایشان در ادامه اضافه نمودند سیاست دانشگاه ، مشارکت حداکثری کارکنان در انجام فرآیند های مختلف با استفاده از بخش های مختلف هیأت علمی ، کارکنان و دانشجویان در این سال است.

در ادامه جناب دکتر یوسفی راد تشکیل مجدد این شورا را نوید بخش همدلی مضاعف در دانشگاه عنوان نمودند و کارکرداین شورا را در راستای کمک به اداره دانشگاه برای مسئولان برشمردند.

ایشان با اشاره به این موضوع که این شورا می تواند در تصمیم گیری های کلان دانشگاه نقش موثری داشته باشد اضافه نمودند با همدلی و همکاری کارکنان با همدیگر می توان خیلی از موانع صنفی و رفاهی و حتی برخی مشکلات ساختاری را رفع و اصلاح نمود.

در پایان مقرر گردید در 3 بخش اهداف و زمینه های فعالیت شورا ، ساختار و ترکیب شورا و نحوه چگونگی کمک هیأت رئیسه و مدیریت دانشگاه به تشکیل آن و تنظیم اساسنامه تا طرح تصویب آن در هیآت رئیسه همکاری دوسویه شکل بگیرد.

این نشست مورخ 18 مرداد ماه در سالن قائم مقام فرهانی از ساعت 10 الی 12 ادامه داشت.