دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - افتتاح باشگاه تيرو کمان دانشگاه صنعتي اراک در ميلاد کريم اهل بيت(ع

افتتاح باشگاه تيرو کمان دانشگاه صنعتي اراک در ميلاد کريم اهل بيت(ع

راه اندازی رشته تیر اندازی با کمان دانشگاه صنعتی اراک

با استعانت از درگاه باریتعالی و تلاش و پیگیری اداره تربیت بدنی و حمایت معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، باشگاه تیر اندازی با کمان دانشگاه صنعتی اراک همزمان با زاد روز میلاد با سعادت دومین اختر تابناک امامت و ولایت امام حسن مجتبی (ع) با حضور اعضای محترم هیئت رئیسه، اعضای هیات علمی و رییس هیئت تیراندازی با کمان شهرستان اراک دانشگاه افتتاح گردید.

لازم به ذکر است هدف از راه اندازی این باشگاه ارائه خدمات آموزشی و ورزشی به اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه و کلیه علاقمندان می باشد.