دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - بيانيه و اعلان همدردي دانشگاه صنعتي اراک با خانو اده هاي مصيبت ديده فاجعه منا و اعتراض به سوئ مديريت آل سعود

هو الحق و المیزان

تَبَّت يَدَا أَبِي لَهَبٍ و تَبَّ( سوره المسد- آیه 1)

فاجعه غم انگیز و مصیبت بار قربانی شدن تعداد زیادی از حجاج بیت ا...الحرام به ویژه حجاج کشور عزیزمان در منا  نه تنها احساسات و عواطف ملت ایران و مسلمان جهان که یقینا دل همه آزادگان و انسانهای شریف را جریحه دار و متألم ساخته است.

این فاجعه دردناک، سوء مدیریت و بی تدبیری آل سعود را برای چندمین بار در اداره با شکوهترین مظهر قدرت نمایی جهان اسلام آشکارنمود و این واقعه امری نیست که از اذهان امت مسلمان پاک شود و دولت عربستان باید به مسئولیت خود در قبال زائران بیت ا... الحرام عمل نموده و عواقب این فاجعه را بپذیرد.

لذا ما اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی اراک پیرو دعوت مدبرانه و  تفکربرانگیز و الهی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از جوامع اسلامی برای مدیریت آیین بزرگ همدلی و حج ابراهیمی و تاکید بر اینکه "حج باید جایگاه امنیت باشد"، ضمن عرض تسلیت به ساحت امت اسلام و بویژه بازماندگان معزز این فاجعه ، بی کفایتی و سوء مدیریت در بزرگترین رویداد جهانی را شدیداً محکوم نموده و از کلیه جوامع اسلامی بویژه جوامع دانشگاهی جهان اسلام می خواهد که با واکنشهای مناسب و شایسته ضمن پیگیری دلایل  این فاجعه در مجامع بین المللی و قانونی، راهکارهای خود را برای مدیریت حج ابراهیمی به عنوان مهمترین نماد اجتماع مسلمانان جهان ارایه دهند.