دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - برپایی آیین پیش دانشگاهی دانشگاه صنعتی اراک

برپایی آیین پیش دانشگاهی دانشگاه صنعتی اراک

آیین پیش دانشگاه ی دانشگاه صنعتی اراک ویژه دانشجویان جدیدالورد مورخ 6 مهرماه برگزار شد .

این مراسم با هدف آشنایی دانشجویان با چشم اندازهای آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه و افزایش سطح مشارکت عمومی در رسیدن به اهداف عالیه اسناد توسعهای دانشگاه برنامه ریزی و اجرا گردید.

در این مراسم جناب آقای دکتر محسن نجفی ریاست دانشگاه صنعتی اراک ضمن تبریک و شادباش به دانشجویان جدیدالورود و گرامی داشت 8سال رشادت مردی های دوران دفاع مقدس و همه شهدای اسلام و مسلمین   ، میلاد امامین موسی کاظم (ع)و هادی (ع) را به عموم مسلمین و پیروان ولایت تبریک و تهنیت عرض نمودند.

ایشان در ادامه با ترسیم نمودار رشد و تعالی انسانی به تاکید به این موضوع که دوران 15 تا 25 سالگی دوران آینده نگری و آینده سازی هر فرد می باشد از کلیه جوانان خواستند با توجه به فرصت های پیش رو در باروری هرچه بیشتر آینده خود تلاش لازم را مبزولدارند.

در بخشی دیگر وی با تشریح سیر تکاملی آموزش عالی در جهان به این موضوع اشاره نمودند که دانشگاه صنعتی اراک با هدف تثبت نقش خود بعنوان یک دانشگاه کارآفرین و مهارت ساز سیاست های راهبردی خود را بنا و در همین افق گام نهاده است.

ایشان با تاکید به این موضوع که جهان امروز در تمام مباحث و موضوعات فرهنگی ، اجتماعی و علمی در هم تنیده شده است و بجز مرزهای ترسیمی جغرافیایی نمی توان برای آن مرزبندی های نوینی ارایه نمود ، که در چنین فضایی جامعه ای موفق و کامیاب است که با آگاهی از دانش و علم و نزدیک نمودن علم به عمل آنرا محق سازد.

دکتر نجفی گام اول برای رسیدن به جایگاه بالای جهانی ابتدا شناخت درست مسایل روز و گام بعدی را با توجه به شناخت مسایل ، قدرت تحلیل مسایل و پاسخگویی سریع و صحیح آنان برشمردند.

وی با تاکید به این اصل، حرکت در راستای کارآفرینی را گام سوم و ایجاد فرصت و فرصت سازی را پله های راه یافتن در این عرصه عنوان نمودند.

وی با اشاره به چشم انداز کشور و حرکت دانشگاه در رسیدن به این جایگاه مهمترین مقوله را شناخت درست خود و در نهایت تولید علم و دانشی که به تجاری سازی منتهی شود را نیاز امروز کشور و دانشگاهیان دانستندو با بیان این مطلب که امروز جبهه ی جدید تولید ثروت از درون علم و ایجاد آسایش و امنیت به واسطه دانش محوری است را ، طیب ترین  روزی و رزق خواندند.

در پایان دکتر نجفی قطار توسعه دانشگاه را تنها  به سمت ایستگاه  اقتصاد دانش بیان ترسیم و از همه دانشگاهیان خواستند تا در این راستای به هم افزایی بپردازند.

در بخش دیگر حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای دهقانی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی اراک به معرفی فعالیتهای دفاتر نهاد پرداختند.

وی با اشاره به بخشی از فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه شاگرد و استادی و اینکه دانشگاه ها باید به چه شکل باشند ، روشنگری نمودند.

در بخش های دیگر جنابان دکتر دیلمی معاونت آموزشی و پژوهشی و دکتر آشتیانی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به معرفی حوزه های تحت مسئولیت خود پرداختند.

در دوم مراسم همچون سالیان گذشته کلیه مدعوین به بازدید از نمایشگاه هفته دفاع مقدس و جشنوارهای فعالیتهای انجمن های علمی دانشجویی (حرکت )و کانون های فرهنگی دانشجویی ( رویش) و نیز جشنواره نشریات پرداختند.

در دیگر بخش آیین پیش دانشگاهی دانشجویان ضمن آشنایی با اعضای دانشکده ها و گروهای آموزشی با قوانین و ضوابط هر دانشکده و گروه آشنا گردیدند.

در انتهای مراسم دانشجویان به فعالیتهای ورزشی و تفریحی تا ساعت 17 پرداختند.