دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - پاس داشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه صنعتی اراک

پاس داشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه صنعتی اراک

امسال نیز همچون سالیان متمادی و درراستای آشنایی هرچه بیشتر دانشگاهیان با رشادت مردی ها 8 سال دفاع مقدس و نیز زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا و انتقال فرهنگ جهاد و شهادت دانشگاه صنعتی اراک به استقبال هفته دفاع مقدس رفت.

درپاس داشت این رخداد بزرگ ملی با آذین بستن ، نصب بنر و پرچم ، برپایی نمایشگاه حضور سرداران دفاع مقدس ، خاطره گویی، پخش فیلم ، و تهیه اقلام فرهنگی اقداماتی جهت ارتباط بهتر ترتیب دادشد.

در همین راستا با دعوت از سردار قاسمی جانشین سابق سپاه روح ا... و حضور ایشان در مراسم آیین پیش دانشگاهی سعی بر ترسیم فضای حاکم بر ددوران دفاع مقدس در اذهان دانشجویان شد.