دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - جشنواره دانشجویی حرکت در دانشگاه صنعتی اراک

جشنواره دانشجویی حرکت در دانشگاه صنعتی اراک

به همت معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی اراک و با همکاری انجمن های علمی دانشجویی برای سومین سال متوالی جشنواره حرکت دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد .

جشنواره حرکت محل نمایش و عرضه محصولات علمی ، پژوهشی دانشجویان و انجمن علمی می باشد که در آن دانشجویان به ارایه کارهای خود در حوزه دانش می پردازند.

این جشنواره2 روزه در روز دوشنبه 6مهرماه همزمان با آیین پیش دانشگاهی دانشجویان و با هدف معرفی کارکرد انجمن ها و ارزشیابی عملکرد آنان در یک سال گذشته برپا گردید.

در این جشنواره دو روزه تعداد 10 انجمن علمی دانشگاه با حضور پررنگ در غرفه های خود ضمن معرفی کارکرد انجمن اقدام به عضو گیری نمودند که در پایان این جشنواره در مراسم اختتامیه جشنواره انجمن برتر معرفی و از آنان تجلیل بعمل آمد.

اختتامیه سومین جشنواره دانشگاهی حرکت در روز سه شنبه مورخ 7 مهرماه 94 با حضور ریاست محترم دانشگاه، قائم مقام ریاست، معاون محترم دانشجویی و فرهنگی، مدیر پژوهش و چند تن از اساتید مشاور انجمن های علمی در محل سالن آمفی تئاتر پروین اعتصامی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم انجمن علمی مهندسی عمران-نقشه برداری به عنوان انجمن علمی برگزیده معرفی و تندیس طلایی جشنواره را از آن خود نمود.

انجمن علمی مهندسی برق نیز به عنوان انجمن قابل تقدیر معرفی و تندیس نقره ای جشنواره را دریافت کرد.

در ادامه در بخش انتخاب غرفه برتر، غرفه انجمن علمی مهندسی معدن به عنوان غرفه برتر نمایشگاه معرفی شدند.