دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - جشنواره رویش بزرگترین رخداد فرهنگی دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد

جشنواره رویش بزرگترین رخداد فرهنگی دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد

برای سومین سال متوالی و به همت معاونت فرهنگی دانشگاه بزرگترین رخداد فرهنگی دانشگاه صنعتی اراک و با همکاری کانون های فرهنگی برگزار شد.

در این جشنواره دو روزه که همزمان با آیین پیش دانشگاهی در تاریخ 6 مهرماه آغاز و با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی کانون ها ی برتر به کار خود خاتمه داد.

جشنواره فرهنگی رویش محل نمایش و عرضه محصولات و اقدامات کانون های فرهنگی و در راستای ترغیب دانشجویان به فعالیتهای جمعی فوق برنامه و با هدف ایجاد فضای همدلی و همزبانی و گسترش فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه هر ساله برگزار می گردد.

امسال نیز کانون های فرهنگی علاوه بر غرفه آرایی اقدام به معرفی و جذب اعضا نمودند.

دانشگاه صنعتی نیز در راستای حمایت از این اقدامات با برپایی این جشنواره با ایجاد زمینه رشد و تشویق برنامه های فرهنگی اقدام به ارزیابی و ارزش گذاری این فعالیتها نمود.

در همین راستا در ختتامیه سومین جشنواره دانشگاهی رویش مورخ 7 مهرماه 94 درسرسرای پروین اعتصامی دانشگاه از برگزیدگان این جشنواره تجلیل بعمل آورد.

در این مراسم که با حضور ریاست محترم دانشگاه، قائم مقام محترم ریاست و معاون محترم دانشجویی و فرهنگی و چند تن از اعضای هیأت علمی همراه بود، کانون فرهنگی هیئت سیدالشهدا (ع) به عنوان کانون برگزیده

و کانون فرهنگی هنرهای نمایشی به عنوان کانون قابل تقدیر معرفی شدند و تندیس های جشنواره را از آن خود نمودند.

در ادامه غرفه کانون فرهنگی منتظران موعود (عج) به عنوان غرفه برتر نمایشگاه معرفی شد.