دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - عقد تفاهم نامه ارتباط علمي و صنعتي دانشگاه صنعتي اراک با شرکت شهرک هاي صنعتي استان مرکزي

با حضور ریاست محترم شرکت  شهرک های صنعتی استان جناب مهندس آمره در دانشگاه صنعتی اراک و با توجه به همکاری قبلی دانشگاه و شرکت شهرک ها به عقد تفاهم نامه ای در حوزه های مختلف مشاوره ای ، صنعتی و علمی پرداختند.

در این نشست دکتر نجفی زمینه های همکاری بیشتر را تشریح و تنها نسخه قابل اجرای در صنعت استان را نگاه علمی و نوین به حل معضلات زیستی و تولیدی در صنایع استان دانستند.

در این نشست تفاهم نامه ای در موضوعات مختلف علمی و پژوهشی به امضای طرفین رسید.

نوشته شده توسط مدیر تارنماارسال شده در: اخبار جاری دانشگاه