دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - همايش اکوسيستم کارآفريني پايدار استان مرکزي در دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد

همايش اکوسيستم کارآفريني پايدار استان مرکزي در دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد

به همت دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت  و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی اراک اولین همایش اکوسیستم کارآفرینی پایدار استان مرکزی روز سه شنبه به حضور دانشجویان، اساتید و مدیران شرکت ها و صنایع این استان در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد

در ابتدای مراسم آقای فراهانی پویا ضمن خیر مقدم به میهمانان، سیاست ها و برنامه های دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه درحوزه کارآفرینی را مطرح نمودند. همچنین بر نقش حمایتی این دفتر از رویداد استارتاپ ویکند ودیگر رویدادهای مشابه تاکید کردند.

فعالین کانون کار آفرینی نیز به شرحی از فعالیت های خود که در بستر دانشگاه صنعتی اراک انجام داده بودند، پرداختند.

در بخش دیگر مراسم آقای علیرضا جوزی از فعالین حوزه کارآفرینی تهران به نقش و اهمیت رویداد استارتاپ ویکند پرداختند. ایشان ویژگی های این رویداد را از آغاز تا انجام و کیفیت و چگونگی آن را معرفی نمودند.

در پایان سمینار آقای هادی فرنود از فعالین کارآفرینی راجع به رویدادهای بعد از استارتاپ ویکند و نحوی شرکت گیری و رشد و شتاب دهی به استارتاپ ها به ایراد سخن پرداختند.
دبیر همایش اکوسیستم کارآفرینی پایدار استان مرکزی در حاشیه این آیین گفت: شناسایی ایده های کارآفرینی با قابلیت تجاری سازی، تسهیل حرکت ایده ها برتر به سمت محصول دانش بنیان، جلب حمایت سرمایه گذاران، تکمیل چرخه نوآوری و تبدیل دارایی های فکری به ثروت از مهمترین اهداف برگزاری این سمینار است.
امین آفتاب طلب افزود: برگزاری این برنامه ها نقش مهمی در ارتباط هرچه بیشتر صنعت با دانشگاه، شناسایی و معرفی نیروهای متخصص به دستگاه ها و ورود دانش آموختگان دانشگاه به بازار کار دارد.
وی ادامه داد: تیم کار آفرینی استان مرکزی با برگزاری برنامه ها و سمینارها در نظر دارد با شناسایی ایده ها و کارآفرینان برتر در حوزه های مختلف علمی، صنعتی و معرفی آن ها به صنایع جایگاه و اثرگذاری استان و شهرستان اراک را در کشور و منطقه افزایش دهد.
دبیر همایش اکوسیستم کارآفرینی پایدار استان مرکزی با یاد آوری برگزاری مسابقه استارت آپ ویکند در اراک گفت: این مسابقه به مدت 54 ساعت از 25 تا 27 آذر ماه در دانشگاه صنعتی اراک این شهرستان برگزار می شود و در مراحل آن ایده های برتر که توجیه اقتصادی دارند برای سرمایه گذاری به واحدهای تولیدی معرفی و یا توسط سرمایه گذاران خریداری می شود.
استارت آپ ویکند یک رویداد آموزشی - تجربی در سراسر دنیا است که درسه روز متوالی شرکت کنندگان گرد هم آمده و ایده هایی که توسط جمعی از دانشجویان ارائه شده است در یک آخر هفته مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته و میزان سود آوری و طرح توجیهی آن را بررسی می کنند.
آفتاب طلب ادامه داد: این مسابقه با هدف شناسایی و انتخاب ایده های برتر، تشویق قشر جوان برای ورود به عرصه کار، توسعه کار آفرینی مبتنی بر فناوری و استفاده بهینه از تجربیات و دانش کارشناسان برگزار می شود.
وی گفت: ایده تجاری افراد در این مسابقه توسط داور مورد بررسی قرار گرفته و در پایان سه ایده برتر انتخاب و تجلیل می شود.

اکوسیستم کارآفرینی پایدار با معرفی استارتاپ ویکند در تاریخ 5 آبانماه 1394  ساعت 9:00 الی 11:30 در سالن پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک برگزار گردد