دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - امضاي تفاهم نامه همكاري تحقيقاتي و صنعتي توزيع برق استان مركزي با دانشگاه صنعتي اراك

شركت توزيع نيروي برق استان مركزي با دانشگاه صنعتي اراك در راستاي گسترش همفكري و همكاريهاي آموزشي،پژوهشي و صنعتي تفاهم نامه اي امضاء نمود

رييس دانشگاه صنعتي اراك  دکتر محسن نجفی  بابيان اينكه امروزه يكي از مولفه‌هاي اصلي قدرت، علم است ،افزود: مديريت هدفمند پژوهش باعث رشد و بالندگي  علمي  و صنعتي ايران اسلامي خواهد شد.
دكتر محسن نجفي تصريح كرد: اميدواريم با اجراي اين  تفاهم‌نامه با هدف توسعه خدمات تحقيقاتي و مطالعاتي و استفاده حداكثر از ظرفيت هاي موجود در دانشگاه و صنعت برق موجبات پيشرفت علم در اين زمينه مهيا شود.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان مركزي هدف از امضاي اين تفاهم نامه را ارتقا و افزايش همكاري ميان صنعت و دانشگاه  و بهره مندي از پتانسيل هاي دانشگاهي عنوان كرد.
مهندس محمد اله دادبابيان اينكه شركت هاي پيشرو در صنعت برق همكاري گسترده اي با دانشگاه ها دارند،افزود: اين ارتباط رشد و بالندگي صنعت برق را به همراه داشته است.
وي گفت: اميدواريم با اجراي اين تفاهم نامه موجبات افزايش رضايت مندي و بهبود نسبي در ارائه خدمات به مردم شريف استان فراهم شود.
مهندس اله داد تصريح كرد: شركت توزيع نيروي برق استان مركزي عهده دار خدمات دهي به بيش از ۶۵۰هزار مشترك با ۲۰هزار كيلومتر شبكه برق و ۱۵هزار دستگاه ترانسفورماتور در سطح استان است.
وي همكاري در فعال سازي و راه اندازي اتاق فكر صنعت توزيع برق استان مركزي با هدف شناسايي نيازمندي هاي تحقيقاتي شركت، پياده سازي و استقرار مديريت تكنولوژي، همكاري در تدوين و تاليف اسناد و مدارك علمي و تبادل آنها، همكاري متقابل در زمينه انتشار كتب و مجله تخصصي علمي و پژوهشي در رشته هاي مختلف و همكاري مشترك در انجام و هدايت طرحهاي پژوهشي و پروژه هاي تحقيقاتي را از جمله محورهاي اين تفاهم نامه دانست.

مهندس اله داد بابيان اينكه مدت اين تفاهم نامه ازآبان ماه سال جاري به مدت دوسال است ،افزود: اين تفاهم نامه در ۴ ماده، شامل موضوع تفاهم نامه ، محورهاي همكاري ، روش اجرايي، مدت و ساير موارد است.

"مهندس علي اكبر بصيري"رييس گروه GIS ومطالعات فني سيستم شركت توزيع نيروي برق استان مركزي با بيان اينكه دانشگاه ها مي توانند صنايع و سازمان ها را به سمت كاربرد علوم جديد و نوآوري سوق دهند، افزود: علم و فناوري هردو سازنده تمدن بشري هستند و توسعه هركدام بدون ديگري ممكن نيست.