دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - سومين نشست شوراي کارکنان دانشگاه با حضور رياست دانشگاه صنعتي اراک

سومين نشست شوراي کارکنان دانشگاه با حضور رياست دانشگاه صنعتي اراک

سومین نشست شورای کارکنان دانشگاه در سال جاری با حضور ریاست جدید دانشگاه جناب آقای دکتر محسن نجفی و جناب آقای دکتر یوسفی راد معاونت اداری و مالی دانشگاه در سال همدلی و همزبانی برگزار شد.

در این نشست جناب آقای دکتر نجفی از زحمات صادقانه کارکنان تشکر و تقدیرنمودند.

ایشان در ادامه اضافه نمودند سیاست دانشگاه ، مشارکت حداکثری کارکنان در انجام فرآیند های مختلف با استفاده از بخش های مختلف، در این سال است که با این هدف گذاری و در راستای تحقق اهداف دانشگاه برنامه ای در خصوص تقویت سیستم اداری دارند که باتزریق جناب آقای بیگی نیروی باسابقه از دانشگاه صنعتی اصفهان به بدنه اداری و راه اندازی اداره امور حقوقی و قراردادها توسط جناب آقای میرنظامی این امر را محقق کرده ایم.

در ادامه جناب دکتر یوسفی راد ازحضور دکتر نجفی در شورای کارکنان تقدیر و تشکر نمودند و به راه اندازی کمیته بهره وری دانشگاه درراستای سیاست های کیفی سازی اشاره نمودند.

ایشان با تشریح اقدامات این کمیته از همگان خواستند تا در تحقق این اهداف کمال همکاری را داشته باشند.

ایشان با اشاره به این موضوع که این کمیته می تواند در کیفی سلزی فرآیند ها و نیز در آمد سازی حوزه های دانشگاه نقش موثری داشته باشد، اضافه نمودند با همدلی و همکاری کارکنان با همدیگر می توان خیلی از موانع  و حتی برخی مشکلات ساختاری را رفع و اصلاح نمود.

در پایان این نشست دکتر نجفی با همکاران گفتگوی صمیمانه ای در راستای همدلی و همزبانی بیشتر و افزایش سطح ارتباط با کارکنان برپا داشتند

این نشست مورخ 11 آبان ماه در سالن قائم مقام فرهانی از ساعت 12:15 الی 13:30 ادامه داشت.