دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - انتصاب جديد در حوزه هاي رياست،پژوهش و آموزش دانشگاه صنعتي اراک

انتصاب جديد در حوزه هاي رياست،پژوهش و آموزش دانشگاه صنعتي اراک

با توجه به سیاستگذاری کلان دانشگاه و حرکت به سمت محورهای پژوهشی بیشتر و تقویت حوزه های آموزش و پژوهش دانشگاه صنعتی اراک  دکتر نجفی طی احکام جداگانه دکتر عباس پاک را به سمت معاونت آموزشی دانشگاه و دکتر حامد دیلمی را به سمت معاونت پژوهشی دانشگاه منصوب و ازتلاش ها ی وی در حوزه های پژوهش و آموزش دانشگاه تجلیل نمودند.

در نشست شورای دانشگاه طی احکامی جداگانه  ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر محمد کریم الدینی را به سمت ریاست اداره روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه منصوب نمودند.

در بخش دیگر در این نشست جناب آقای دکتر مهدی صفری به سمت ریاست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه و جناب آقای دگتر محمد گوهری را به سمت ریاست گروه آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه منصوب کردند.و از تلاش های جناب آقای دکتر کریم الدینی در مسئولیت گروه کارآفرینی تجلیل نمودند.