دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - برگزاري نشست همکاري هاي علمي و پژوهش با فن بازار اراک

برگزاري نشست همکاري هاي علمي و پژوهش با فن بازار اراک

براساس توسعه همه جانبه دانشگاه مخصوصا افزایش سطح ارتباطات و تبادلات با دستگاه ها و نهاد های پژوهشی استان اولین نشست همفکری و هم افزایی دانشگاه با نماینده فن بازار استان برگزار شد.

در این نشست محوره های همکاری و توسعه استان و نقش دانشگاه در توسعه فن بازار و نیز گسترش مراکز تحقیق و توسعه با محوریت تغییر نگرش در سطح تولیدات استان و افزایش ارزش افزوده در صنایع استان برگزار شد.

جناب آقای مهندس میرنظامی به نمایندگی از فن بازار استان با بیان این موضوع که با توجه استفاده از پتانسیل موجود در صنایع ،احتیاج به موتور محرک در استان بیش از پیش احساس  می گردد و تنها با تزریق و مشارکت حوزه های علمی وپژوهشی دانشگاهی این مهم امکان پذیر است،  به نقش دانشگاه صنعتی اراک در سالیان اخیر اشاره نمودند و اضافه کردند بزرگترین اقدام عملیاتی که تاکنون در استان انجام شده است توسط دانشگاه صنعتی و با ایجاد دفتر همکاری و توسعه ارتباط صنایع با دانشگاه ها بوده که این دانشگاه در سال گذشته آنرا انجام داده است .

در بخش دیگر دکتر محمد کریم الدینی به تشریح اقدامات صورت پذیرفته از سال گذشته پرداختند و بر لزوم ارتباط مراکز R&Dدانشگاه ها و صنایع با هم تاکید نمودند.

ایشان با ذکر این موضوع که باتوجه به هزینه های بالای راه اندازی R&Dدر واحد های صنعتی می توان با هم افزایی 55 واحد موجود در استان و مشارکت دانشگاه های استان دیگر صنایع استان نیز از امکانات این واحد ها بهره مند گردند.

وی با تاکید بر این موضوع که در صورت ایجاد یک شبکه فناوری منطقه ای و ایجاد بانک اطلاعاتی توانمند در این حوزه می توان نیازمندی های استان را مشخص و در راستای هم افزایی با ایجاد بانگک فناوری آنرا مرتفع نمود.