دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - هشتمين نشست شوراي مرکزي دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد.

هشتمين نشست شوراي مرکزي دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد.

هشتمین نشست شورای مرکزی دانشگاه با محوریت تشریح برنامه 5ساله توسعه و سیاستگذاری راهبردی در این موضوع برگزار شد.

در این مراسم دکتر یوسفی راد معاونت اداری و مالی دانشگاه به ترسیم اهداف دانشگاه در اجرایی شدن طرح جامع دانشگاه و توسعه استراتژیک آن پرداختند .

در بخش دیگری از این نشست انتصاب صورت گرفته در حوزه های ریاست ، آموزش و پژوهشی دانشگاه معرفی و اهداف این تغییرات تشریح گردید.

در پایان این نشست دکتر نجفی با دیگر اعضای هیات های علمی دانشگاه به گپ و کفتگوی دوستانه جهت افزایش سطح همدلی و همزبانی بین اعضای هیات علمی پرداختند .