دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - دانشگاه صنعتی اراک میزبان نشست "سرمایه گذاری و خدمات مهندسی در صنایع و علوم مختلف" با حضور نمایندگان شرکتJFE از کشور ژاپن و مقامات استانی

دانشگاه صنعتی اراک میزبان نشست "سرمایه گذاری و خدمات مهندسی در صنایع و علوم مختلف" با حضور نمایندگان شرکتJFE  از کشور ژاپن و مقامات استانی بود .

این نشست  در راستای توسعه علمی و بین المللی  دانشگاه و با همکاری دفتر امور بین الملل استانداری محترم استان مرکزی با حضور نمایندگان شرکت ژاپنیِ JFE،جناب آقایان صفری مشاور صنعتی استاندار مرکزی، جناب امانی رییس دفتر توسعه و صادرات استان مرکزی، جناب شمس الهی رییس اداره روابط بین الملل استان مرکزی و روسای شرکت های دانش بنیان در محل سالن جلسات قائم مقام فراهانی دانشگاه صنعتی اراک، در راستای توسعه علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

دکتر محسن نجفی رییس دانشگاه صنعتی اراک در حاشیه این نشست ضمن خوش آمد گویی به میهمانان با بیان این موضوع که با توجه به فرصت هایی که در حوزه سرمایه گذاری و انتقال تکنولوژی در زمان های جدید پیش روی کشور است، دانشگاه صنعتی اراک و دیگر دانشگاه ها به دنبال مدیریت انتقال تکنولوژی و توسعه واحدهای تحقیق و توسعه صنعت، جهت ارتقای کیفیت تولید و افزایش ظرفیت تولید با نگاه اقتصاد صنعتی هستند.

دکتر محسن نجفی با اشاره به نیازهای صنعت، گفت: دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان برای رفع نیازهای صنعت اقدام به همکاری در واحدهای تحقیق و توسعه کرده اند.

وی افزود تشکیل تیم هایی متشکل از دانشگاهها و صنایع ما را کمک می کند تحقیق و توسعه را در صنعت شتاب ببخشیم.

وی در ادامه محور های مهم نشست امروز را ارائه توانمندی های شرکت ژاپنی و ارائه اولویت های صنعتی استان به منظور سرمایه گذاری و انتقال تکنولوژی قلمداد کرد و گفت: اینگونه مباحث با تشکیل تیم های کارشناسی دنبال خواهد شد.

دکتر محمد کریم الدینی نیز در گفتگو با خبرنگار ایسنا نشست امروز را نشستی ارتباطی بین دانشگاه ها و صنایع استان مرکزی از یک طرف و نمایندگان شرکت ژاپنی از طرف ژاپنی ضمن ابراز خرسندی از فرصت پیش آمده گفت :شرکت JFE شرکتی است که عمده فعالیت آن در زمینه استیل و فلزات دیگر است، این شرکت همچنین در زمینه های مهندسی انرژی، محیط زیست و تجارت مواد اولیه استیل نیز فعال است.

دکتر کریم الدینی مدیر توسعه روابط خارجی دانشگاه صنعتی اراک با مثبت قلمداد کردن این نشست گفت: اگرچه در اولین جلساتی که به منظور آشنایی برگزار می شود نمی توان وارد جزییات شد ولی در این نشست مواردی کلی از قبیل زمینه های تحقیق و توسعه مشترک، زمینه های انتقال تکنولوژی و زمینه های اجرای پروژه های صنعتی مشترک بین دو طرف مطرح شد و دو طرف ایرانی و ژاپنی بسیار راغب بودند تا در زمینه های تحقیق و توسعه، آموزش و انتقال فناوری دست به همکاری بزنند.

دکتر کریم الدینی با اشاره به فضای جدید کشور بعد از لغو تحریم ها گفت: شرکت های دانش بنیان و دفاتر انتقال تکنولوژی سمت و سویی بیشتر به جهت کارآفرینی پیدا کرده اند.

وی سابقه این گونه نشست ها در دانشگاه صنعتی اراک را سه یا چهار بار عنوان کرد و گفت: پیش از این، تعاملات دوسویه خوبی با کشور آلمان برقرار شده و دوره های مشترک بسیار مفید بوده است.

این نشست روز شنبه مورخ 23آبان ساعت 18 آغاز و تا ساعت 20 ادامه یافت.