دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - نشست مشترک دانشگاه صنعتي اراک و دانشگاه پيام نور استان با محوريت برگزاري مشترک استارت آپ ويکند آذر ماه

نشست مشترک گروه کار آفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی اراک با حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه پیام نور در رابط با برگزاری مشترک نشست استارت آپ ویکند آذر ماه در استان با محوریت دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

در همین راستا زمینه های همکاری طرفین مورد بررسی واقع شد .

این نشست با حضور دکتر کریم الدینی ، دکتر صفری و مهندس فراهانی پویا از دانشگاه صنعتی اراک و جنابان آقای ملکی و کیانی از حوزه معاونت پژوهشی و کار آفرینی دانشگاه پیام نور استان صورت پذیرفت.