دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - فراز بر فراز دانشگاه - رونمايي از اولين روبات پرنده دانشگاه

فراز بر فراز دانشگاه - رونمايي از اولين روبات پرنده دانشگاه

آیین رونمایی از روبات پرنده فراز با حضور ریاست دانشگاه صنعتی اراک جناب آقای دکتر محسن نجفی ، معاونت ها و جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در مجموعه چند منظوره شهید چمران برگزار شد.

در این مراسم جناب آقای دکتر محسن نجفی ضمن تشکر و تقدیر از اعضای این گروه با اعلام این مطلب که دانشگاه و دانشجویان باید به سمت اجرایی نمودن ایده های خود گام بردارند، هدف دانشگاه را حمایت از این نوع حرکت های علمی و پژوهشی عنوان نمودند و از همه دانشگاهیان خواستند با نگاه کارآفرینی پایدار و حرکت به سمت توسعه کارآفرینی و تبدیل ایده به ارزش افزوه گام بگذارند.

این روبات به سرپرستی محمد سعادتی (فعالیت در زمینه الکترونیک و طراحی فلایت کنترلر)و همکاری دیگر دانشجویان آقایان محمد مددی ( فعالیت در زمینه طراحی و ساخت بدنه ربات )، پدرام اصغری در زمینه برنامه نویسی و با راهنمایی جناب آقای دکتر محمد رضا نوروزی عضو هیا ت علمی دانشکده برق و کامپیوتر و مشاوره جناب دکترمحمد گهری عضو هیات علمی دانشکده مکانیک طراحی و پیاده سازی گردید.

از کاربرد های  این نوع پرنده می توان به عنوان کمک رسان در مناطق آسیب دیده و یا ثبت گزارشات و کنترل های نامحسوس و نظامی اشاره نمود.از دیگر ویژه گی های این ربات می توان به موارد ذیل اشاره نمود.

- بدنه ی بسیار سبک و مستحکم از جنس کربن و کولار

- قابلیت ارسال تصویر از راه دور تا برد یک کیلومتر

-قابلیت پرواز تا ارتفاع 300 متر

-قابلیت حمل بار تا وزن 1.5 کیلوگرم

-قابلیت برگشت  به خانه در صورت خارج شدن از برد کنترلی

-قابلیت فرود اضطراری در صورت اتمام شارژ باتری

این ربات با هدف ارتقا و تجاری سازی با نگاه تبدیل ایده به ثروت بعنوان پایلوت اولیه طراحی و جهت کاربرد های دیگر، باز طراحی خواهد شد.